24 Σεπτεμβρίου 2013

Απαράδεκτη η κατασκευή πάρκινγκ στο πάρκο Αγρινίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 24 Σεπτεμβρίου 2013
Τρία ζητήματα αιχμής για το σχέδιο ανάπλασης του Πάρκου που προωθεί η δημοτική αρχή, έθεσε στον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, σε συνάντηση που είχαν:
Πρώτον, τον ίδιο τον σχεδιασμό της ανάπλασης, σχετικά με τον οποίο ο βουλευτής χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την ιδέα δημιουργίας πάρκινγκ μέσα στον χώρο του Πάρκου. Ο δήμαρχος τον διαβεβαίωσε ότι αυτό, τελικά, δεν θα συμβεί.
Δεύτερον, την απροθυμία της δημοτικής αρχής να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία απογραφής των δένδρων του Πάρκου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να συγκριθούν με εκείνα των ανεξάρτητων μελετητών. Τη διενέργεια αυτοψίας και απογραφής, άλλωστε, έχει ζητήσει και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου με εντολή του προς το Δασαρχείο. Ο κ. Μοσχολιός διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι αυτό θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Τέλος, ο Γιώργος Βαρεμένος έθεσε και πάλι με έμφαση την ανάγκη του διαλόγου της δημοτικής αρχής με τους πολίτες, ενός διαλόγου που πρέπει να είναι ανοικτός και ειλικρινής, σε συλλογική - θεσμική βάση, και μακριά από κάθε προεκλογικό σχεδιασμό και σκοπιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου