18 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη για την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Τα ναζιστικά Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής ξαναχτύπησαν, δολοφονώντας εν ψυχρώ έναν άνθρωπο. Η χθεσινή πολιτική δολοφονία είναι το καινούργιο δεδομένο στην συνεχώς κλιμακούμενη εγκληματική δράση της. 

Έρχεται σαν επακόλουθο της ανοχής, της συγκάλυψης ακόμη και της χρησιμοποίησής της ως παρακρατικής οργάνωσης, που υπηρετεί το σύστημα, τρομοκρατώντας όποιον αντιστέκεται σ’ αυτό και κυρίως τώρα, ενόψει του καινούριου μνημονίου που μας ετοιμάζει η «συμμορία» των δανειστών. 
Ενώ κάθε νύχτα στις φτωχογειτονιές της Αθήνας οι μαυροφορεμένοι με τα ναζιστικά σύμβολα μαχαιρώνουν ατιμώρητοι, το ακροδεξιό επιτελείο του πρωθυπουργού τους νομιμοποιεί, προχωρώντας στην εξωφρενική εξίσωση του θύτη με το θύμα. 
Ακόμη και σήμερα, το μέλος του επιτελείου του κ. Σαμαρά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι η σκέψη τους κινείται εκτός συνταγματικού τόξου, εξομοιώνοντας τον μαχαιρωμένο με τον μαχαιροβγάλτη. 
Απόψε δεν δίστασαν να χτυπήσουν τις αντιφασιστικές διαδηλώσεις με χημικά και προσαγωγές ειρηνικών διαδηλωτών. Σε αντιδιαστολή, βεβαίως, με την προκλητική ανοχή που επιδεικνύουν στις συμμορίες της Χρυσής Αυγής και στις δολοφονικές επιθέσεις της. 
Ο λαός μας έχει γνωρίσει το παρακράτος και έχει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά να αντιληφθεί και να σταματήσει αυτούς που προσπαθούν, με την βοήθεια των μιντιακών τους οργάνων, να καλλιεργήσουν κλίμα βίας και αποσταθεροποίησης στην χώρα. 
Ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα οφείλει να αναλογιστεί την προσωπική του ευθύνη. Κανένας, ούτε ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί πια να πει πως δεν γνώριζε. 
Καλώ κάθε πολίτη αυτής της χώρας να γίνει ο ίδιος ανάχωμα προστασίας της ελευθερίας και της δημοκρατίας. 
Ο λαός μας διαθέτει ιστορική μνήμη και δεν θα φοβηθεί. 

Όλγα Γεροβασίλη
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου