15 Απριλίου 2014

Κοινωνικές Δομές Αγρινίου: Λαμπάδες & Τσουρέκια στα παιδιά που έχουν ανάγκη



Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, που συμβολίζουν την ελπίδα και την αγάπη, οι Κοινωνικές Δομές Αγρινίου βρίσκονται για ακόμα μια φορά κοντά στους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας.

Με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, αλλά και με περίσσεια φαντασία και δημιουργικότητα, οι εργαζόμενοι στην «Τράπεζα Χρόνου», ετοίμασαν 250 χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, και αγόρασαν λαχταριστά τσουρέκια, για τα παιδιά των οικογενειών που ενισχύονται από το Δίκτυο των Κοινωνικών Δομών.
Στις σημερινές σκληρές συνθήκες, αυτές οι ενέργειες ανθρωπιάς και συμπαράστασης σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, είναι αναγκαίο να συνεχιστούν και να ενταθούν μέσω των Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά και με τη συνδρομή όλων μας. Έχουμε όλοι την ευκαιρία, μέσα από την ελάχιστη συνεισφορά μας, να γίνουμε αρωγοί μιας συλλογικής προσπάθειας που κάνει την κοινωνική ευθύνη πράξη.
Ας ευχηθούμε, η φετινή Ανάσταση να «φωτίσει» τις καρδιές μας και να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά.  


Οι Δομές έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν με επιτυχία στο Αγρίνιο, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στις ευπαθείς ομάδες. Έως σήμερα, ένας σημαντικός αριθμός άπορων και άνεργων κατοίκων του Δήμου έχει ενταχθεί και υποστηρίζεται, διασφαλίζοντας δωρεάν πρόσβαση σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες για μια πιο αξιοπρεπή διαβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου