2 Απριλίου 2014

Αποκλείστηκε το Λύκειο Παλαίρου στα πέναλτι από το ΓΕΛ Ευηνοχωρίου

Στα πέναλτι αποκλείστηκε η ομάδα του Λυκείου Παλαίρου από την αντίστοιχη του Ευηνοχωρίου, στο Μεσολόγγι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1-1.
Στο σχολικό πρωτάθλημα, όταν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, χτυπιούνται πέναλτι χωρίς να υπάρξει παράταση. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Το Ευηνοχώρι προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Η ομάδα της Παλαίρου κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά   πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με κοντινό σουτ από τον Κολοβό Αλέξανδρο έπειτα από δυνατό χτύπημα φάουλ του Τσέλιου Νικολάου και απόκρουση του τερματοφύλακα.
Οι ομάδες ήταν ισοδύναμες στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Το Ευηνοχώρι κέρδισε πέναλτι στο β' ημίχρονο το οποίο απέκρουσε ο Κουτσογιώργος Δημήτρης και  η Πάλαιρος λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με το Κολοβό Α.
Στα πέναλτι που ακολούθησαν στάθηκε πιο τυχερή η ομάδα του Ευηνοχωρίου η οποία επικράτησε με 2-1. Σημαντική η αγωνιστικότητα του τερματοφύλακα Κουτσογιώργου για την Πάλαιρο ο οποίος απέκρουσε συνολικά τέσσερα πέλαλτι.


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου