25 Απριλίου 2014

Δάγλας Δημήτριος: Η άποψή μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2014


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες  και συνδημότισσες,
δεν είμαι στη φιλοσοφία του «μαζί τα φάγαμε», όπως πιστεύω και το μεγαλύτερο ποσοστό από εσάς. Δεν γίνεται καθημερινά να είμαστε ένοχοι οι έλληνες πολίτες για κάτι  που δεν φταίξαμε. Δεν μπορούν να μας εμπαίζουν με «πλεονάσματα και κουραφέξαλα». Η καθημερινότητα είναι αυτή που βιώνει ο καθένας μας.
Μία μικρογραφία της εξουσίας είναι και η τοπική κοινωνία. Και καλείστε να επιλέξετε αυτούς που θα σας αντιπροσωπεύσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα σταθούν άξια στο τιμόνι της διαχείρισης των κοινών, με όραμα και σεβασμό απέναντί σας, για την επίλυση των προβλημάτων που βιώνετε καθημερινά. Νομίζω, ότι μπορείτε να κρίνετε καλλίτερα απ’ τον καθέναν εσείς που καθημερινά  ζείτε την πραγματικότητα. Η εποχή των «παχυλών αγελάδων» πέρασε και δυστυχώς ζούμε στην εποχή των «ισχνών αγελάδων».
Κάποιοι και ίσως αρκετοί μπορεί να ζουν στο παρελθόν. Οι νέες ιδέες όμως δεν ζουν εκεί. "Ζουν στο παρών» και μπορούν να κρίνουν, αν οι «ισχνές αγελάδες» μπορούν να σταθούν στο ύψος τους για να βελτιώσουν το μέλλον μας με συνετές και στοχευόμενες κινήσεις.
Πιστεύω και θα συνεχίσω να πιστεύω, στις αξίες του «ανθρώπου που είναι παρών» και προσπαθεί για το μέλλον του τόπου του και εργάζεται με απλότητα και σεμνότητα. Πιστεύω πως «ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να αλλάξουμε προς στο καλλίτερο και να βάλουμε ένα λιθαράκι στη βελτίωση της ζωής μας. Πιστεύω πως, αν το πιστέψουμε, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας γιατί «ο άνθρωπος στέκεται μοίρα στη μοίρα του».

«ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ»
  με τον συνδυασμό
 "ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ"
  του υποψήφιου Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας
 Ευθύμιου Φερεντίνου,

γιατί 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Σύντομο βιογραφικό.
Ο Δάγλας Ν. Δημήτριος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1971. Τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Παλαίρου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας το 1989. Πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 1990 στο Τμήμα Αυτοματισμού της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Αποφοίτησε από το παραπάνω ίδρυμα με τον τίτλο «Μηχανισμός Αυτοματισμού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης» το 1995. Κατά το διάστημα της φοίτησής του ήταν τρία (3) χρόνια στο Δ.Σ. της σχολής και μέλος της Σπουδαστικής Λέσχης. 
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό (Σεπτ. 1995 - Ιουν. 1997).
Είναι απόφοιτος της ΠΑ.ΤΕ.Σ. Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. (Παιδαγωγικό Πτυχίο - έτος 2002).
Έχει Μεταπτυχιακή Επιμόρφωση στην «Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (έτος 2003).
Εργάστηκε από το 1997 έως το Σεπτέμβριο του 2005 ως καθηγητής πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και από  τότε και στο εξής εργάζεται ως μόνιμος καθηγητής Πληροφορικής στο Γυμνάσιο και τις Λυκειακές Τάξεις Παλαίρου. 
Έχει διδάξει  πληροφορική σε Ειδική Σχολή και έχει παρακολουθήσει πάνω από διακόσιες ώρες (200) επιμορφωτικά σεμινάρια.
Είναι ιδριτικό μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Παλαίρου και την τελευταία πενταετία πρόεδρος στον Α.Ο. Παλαίρου.
Είναι παντρεμένος με την Σμηναγό εν αποστρατεία Μαυρουλή Μαρία  και έχει ένα γιο, τον Ναπολέων, μαθητή δημοτικού σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου