22 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ



·        Σε ποιό βαθμό είστε ικανοποιημένος(η) απο το εκλογικό αποτέλεσμα καί για ποιούς λόγους ο συνδυασμός σας δέν πέτυχε την απόλυτη πλειοψηφία. Αναφέρατε τον κυριότερο.
·        Εάν προτίθεστε να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας και να εκλεγείται Δήμαρχος.

·        Αν γνωρίζετε ,από την εμπειρία σας, με τί κριτήρια κατανέμονται οι πόροι , από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στους τρείς (3) νομούς και κατ’επέκταση στους επιμέρους Δήμους της Αιτωλ/νίας.
Εσείς ως Υποψήφιος(α)  Δήμαρχος, με ποιό κριτήριο θα επιθυμούσατε να επιμερίζονται αυτοί οι πόροι ;
·        Σε τί ενέργειες θα προβείτε, ως Δήμαρχος, εάν νόμιμοι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς του Δήμου μας, απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των ιχθυοτροφείων σε ειδικές προστατευτικές ζώνες.
·        Τι θα κάνατε ως Δήμαρχος, εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην περαιτέρω κατάργηση – συγχώνευση δημόσιων σχολείων του Δήμου μας.
·        Εάν, ως Δήμαρχος, θα υποστηρίξετε το δίκαιο, ώριμο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα του αγροτικού κόσμου –της ευρύτερης περιοχής Ξηρομέρου- για επαναφορά της καπνοκαλλιέργειας,επίσημα και νόμιμα από το κράτος.

§  Τα ερωτήματα απευθύνονται καί στους δύο (2) Υποψήφιους Δημάρχους Ξηρομέρου.

Σπύρος Ν. Γιαννέλης
                                                                                                     Αρχοντοχώρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου