13 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ….ΣΧΟΙΝΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ



Οι Δημότες γνωρίζουν . Έτσι αρχίζετε το καταγγελτικό  κείμενο που δώσατε στα μέσα ενημέρωσης κύριε Αποστολάκη. Και σας απαντώ επ’ αυτού  ότι επειδή  γνωρίζουν….  ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Κύριε  Αποστολάκη είστε σε σύγχυση. Δεν είμαι εγώ ο αντίπαλός σας.
Τρομοκρατημένος ακόμα  από το αποτέλεσμα των εκλογών του 2010  έχετε μπερδευτεί, κύριος αντίπαλό σας  είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευθύμιος Φερεντίνος σε αυτές τις εκλογές. Και επειδή για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα δεν τοποθετήθηκα δια των μέσων ενημέρωσης, εσείς επιχειρείτε να παίξετε το τελευταίο σας χαρτί πολώνοντας  το κλίμα.
Δαχτυλίδια, μάσκες, βασιλιάδες που αναφέρετε μαζί με έργα, κομματικές καταβολές και άλλα ασυνάρτητα λόγια μάλλον δείχνουν το πανικό σας.
Ναι μας αφήσατε φεύγοντας το 2010 παρακαταθήκη.
Χρέη ύψους 900.000 Ευρώ, τα οποία ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ εξαιρουμένων βεβαίως των γνωστών σε εσάς αγνώστων όμως στην κοινωνία αναθέσεων, εκκρεμοδικίες από τη διοικητική σας ανικανότητα επί οχτώ χρόνια Δημαρχίας , οφειλές από εξωλογιστικές σας συναλλαγές (96.000 Ευρώ πρόστιμο ΙΚΑ για το βυτιοφόρο),δόσεις δανείων (15.000 Ευρώ το μήνα για την οφειλή του δανείου του 1.500.000 Ευρώ των  περιβόητων ασφαλτοστρώσεων),  μαθητές στεγασμένους σε κοντέϊνερς  από το 2003, δημοτική περιουσία που σας την χαρίζανε το 2007  και εσείς παλεύατε τάχα να αγοράσετε(ΣΑΛΤΙΝΗ)!!!, μα πάνω απ΄ όλα έναν Δήμο που ιδρώσαμε να αποκαταστήσουμε το πανελλαδικά απαξιωμένο από εσάς  όνομα του (Δήμος Ανακτορίου).
Όσο για το έργο μας ,την διαφάνεια, την αξιοπιστία, την δική μας τριετία οι δημότες ήδη την σύγκριναν με την δική σας οκταετία  που ήσασταν γαντζωμένος στην καρέκλα. Τα 26.000.000 Ευρώ  έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη κατασκευής , σε δημοπράτηση και συμβασιοποιηση για την πολυετή θητεία σας ήταν άπιαστο όνειρο. Αθροίστε και θα δείτε. Και μην τα αρνείστε και τα απαξιώνετε στους δημότες μας  γιατί όλα επί τρεισήμισι χρόνια τα γνωρίσατε και κάποια τα ψηφίσατε όπως έπρεπε να κάνετε στα πλαίσια των καθηκόντων σας ως δημοτικός σύμβουλος .
Την εποχή των άφθονων πόρων  για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν καταφέρατε να αφήσετε ένα έργο σημείο αναφοράς και υστεροφημίας  για τον Δήμο επί Δημαρχίας σας. Και ζητάτε ξανά και ξανά  να συνεχίσετε  το καταστροφικό σας έργο ως αυτοδιοικητικός της περιοχής ολιγάρχης ή ως ρεβανσιστής για την πίκρα της βαριάς ήττας  του 2010 .  Μα το όραμα σας δεν εξαντλήθηκε  στα 16  χρόνια παρουσίας σας  στον Δήμο ως Δήμαρχος και Δημοτικός σύμβουλος;
Δεν συνεχίζω το διάλογο που ανοίξατε, για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία και  στη περίπτωσή σας ισχύει το δεύτερο.
 Αλλά με άλλον Δήμαρχο νικητή αυτή την φορά που σας το υπενθυμίζω  για να μην μπερδεύεστε στον πανικό σας. Το Θύμιο Φερεντίνο, επικεφαλή του συνδυασμού νίκης των σπουδαίων ανθρώπων  «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ».

ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου