16 Ιουλίου 2014

Σημαντική αύξηση 11,8% των αφίξεων στο Άκτιο

Φέτος το αεροδρόμιο του Ακτίου έχουν εντάξει ως προορισμό τους γνωστές αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες φέρνουν τουρίστες από Βρετανία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Ολλανδία κ.α
     Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στην Ήπειρο το φετινό καλοκαίρι και βάσιμες ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη άνοδο τα επόμενα χρόνια, φέρνει η δυνατή άνοδος των αφίξεων που υπάρχει στο αεροδρόμιο του Ακτίου σύμφωνα με την ιστοσελίδα vimanews.gr. 
     Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τον Ιούνιο ο αερολιμένας δέχθηκε 36.438 ξένους τουρίστες, με αποτέλεσμα να καταγράφεται αύξηση της τάξης του 11,8%, σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα το 2013 (32.588 τουρίστες). Αύξηση των διεθνών αφίξεων στο Άκτιο παρουσιάζεται, τόσο τον Απρίλιο, όσο και το Μάιο.
    Σημειώνεται, ότι φέτος το αεροδρόμιο του Ακτίου έχουν εντάξει ως προορισμό τους γνωστές αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες φέρνουν τουρίστες από Βρετανία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Ολλανδία κ.α.
    Αύξηση των αφίξεων δεν καταγράφεται πάντως μόνο στο Άκτιο, αλλά σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ, το πρώτο εξάμηνο του έτους (Ιανουάριος-Ιούνιος 2014) σημειώνεται αύξηση 17,1% (760.000 επιπλέον αφίξεις). 

Από http://www.skai.gr/ και ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου