7 Ιουλίου 2014

«Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2014» - Φωτογραφείστε έργα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κερδίστε!



Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός φωτογραφίας με το σύνθημα «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2014», όπου καλούνται οι πολίτες να φωτογραφίσουν έργα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να κερδίσουν, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες.

Θέλεις να κερδίσεις εξοπλισμό ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής αξίας μέχρι 1.000 ευρώ και επιπλέον ένα ταξίδι για δυο στις Βρυξέλλες την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων από 6 έως 9 Οκτωβρίου;
Τότε πάρε μέρος αυτό το καλοκαίρι στο διαγωνισμό φωτογραφίας.
«Η Ευρώπη στην περιοχή μου»!
Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν υλοποιηθεί με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σημαντικά έργα, τα οποία μπορεί κανείς να επισκεφθεί και να φωτογραφίσει ώστε να συμμετέχει στον διαγωνισμό, ο οποίος ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2014 και λήγει στις 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι (θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης).
Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή σου είναι να φωτογραφίσεις ένα έργο που περιλαμβάνει μια ένδειξη ευρωπαϊκής χρηματοδότησης (π.χ. προβολή σε πίνακα ανακοινώσεων, ταμπέλα, πινακίδα, αφίσα κ.λπ., με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πληροφορίες για τη χρηματοδότηση).
Για να συμμετάσχεις πρέπει να μπεις στη σχετική εφαρμογή στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook στον σύνδεσμο http://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573 ή από το banner στη δεξιά στήλη του www.espa.gr και να  ανεβάσεις φωτογραφίες ενός έργου που απεικονίζουν σε κάποιο σημείο την ταμπέλα, πινακίδα ή την αφίσα με την ευρωπαϊκή σημαία. Εδώ μπορείς να δεις φωτογραφίες με παραδείγματα από ταμπέλες ή πινακίδες.
Οι 100 πρώτες σε ψήφους του κοινού φωτογραφίες και  επιπλέον 50  τυχαία επιλεγμένες θα τεθούν στην κρίση επιτροπής που αποτελούν επαγγελματίες του χώρου της  φωτογραφίας, η οποία θα επιλέξει 3 νικητές. Η ψηφοφορία για το κοινό μέσω της εφαρμογής στο facebook  ξεκινάει στις 27 Αυγούστου και λήγει στις 8 Σεπτεμβρίου.  Κάθε χρήστης του facebook μπορεί να ψηφίσει. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου 2014.
Για συνεχή ενημέρωση για το διαγωνισμό ακολούθησε στο Twitter: #EUmyRegion .
Είσαι στην πατρίδα σου ή σε άλλη χώρα ; 
Έχε το νου σου για έργα και τη φωτογραφική σου μηχανή έτοιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου