5 Απριλίου 2015

Στην τελική φάση των μπαράζ ανόδου στην Α' κατηγορία η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου

Την πρόκρισή της στην τελική φάση των μπαράζ ανόδου για την Α' κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας πέτυχε η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου μετά και τον δεύτερο αγώνα ποδοσφαίρου στη έδρα Α.Ε.Ν. Σαμψούντας. Ο πρώτος αγώνας θυμίζουμε ότι έληξε 3-0 υπέρ της Παλαίρου.
Στο 15ο λεπτό της συνάντησης η γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάϊντ από τον επόπτη γραμμών. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας ότι το γκολ ήταν κανονικό. Η ομάδα της Παλαίρου στη συνέχεια, στάθηκε αποτελεσματικά στον αγωνιστικό χώρο κλείνοντας τους διαδρόμους της αντιπάλης ομάδας και κατάφερε  και προηγήθηκε στο σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Λίτου Αλέξανδρου στο 43ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.  Με αυτό το σκορ (0-1) οι δύο ομάδες κατέληξαν στα αποδυτήρια. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό ο παίκτης της Παλαίρου, Στριφτάρης Λευτέρης, δέχτηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για αντικανονικό μαρκάρισμα, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Α.Ο. Παλαίρου για λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Στη συνέχεια η Πάλαιρος αγωνιζόμενη με 10 παίκτες δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 62ο λεπτό. Η ομάδα των γηπεδούχων έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα άρχισε να ελπίζει στη ανατροπή. Η Πάλαιρος όμως είχε διαφορετική άποψη και παίζοντας ουσιώδες παιχνίδι αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε στο 83ο λεπτό να πετύχει το 1-2 με κεραυνό έξω από την περιοχή του Παπαζώη Αντώνη, σφραγίζοντας την πρόκρισή της στην τελική φάση των μπαράζ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας στο 88ο λεπτό σε 2-2.
Η ομάδα της Παλαίρου θα αντιμετωπίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια την ομάδα του Αγίου Πέτρου που προκρίθηκε έναντι της Αχερουσίας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου