6 Μαΐου 2015

Δικαιώθηκε και επιστρέφει στην Αστυνομία ο Φώτης Ντζιμάνης

Μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου δυόμιση χρόνια επιστρέφει στην υπηρεσία του ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φώτης Ντζιμάνης, με βάση όσα προβλέπει ο νόμος, μετά και την αθώωση του για τα κακουργήματα που αρχικά του είχαν προσαφθεί για την υπόθεση με τις «σχέσεις» αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών.
Η υπόθεση, που ενέπλεκε αστυνομικούς από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και τον Φ. Ντζιμάνη καθως και έναν ακόμη αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, είχε λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις στα τέλη του 2012 – αρχές του 2013 και οι δυο αστυνομικοί είχαν οδηγηθεί στις φυλακές.
Μετά την αποφυλάκιση τους, έπειτα από ένα εξάμηνο διεξήχθη η δίκη και σε πρώτο βαθμό αθωώθηκαν πανηγυρικά για όλες τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους προσάπτονταν , τον Ιούλιο του 2014.
Ετσι, μέτα την απόφαση αυτή και όπως προβλέπει η νομοθεσία, επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους, δικαιωμένοι. Ο κ. Ντζιμάνης, στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή προς το παρόν και στο επιτελείο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του Αγρινίου, ενώ αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να λάβει και τους βαθμούς που δεν του έχουν δοθεί, όση περίοδο ήταν σε διαθεσιμότητα. Το ίδιο αναμένεται να ισχύει και για τον αρχιφύλακα.

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου