6 Μαΐου 2015

Yψηλές προσδοκίες για το αεροδρόμιο του Ακτίου

ΕasyJet, Blue Sky και Aegean πετούν για το αεροδρόμιο του Ακτίου!
Yψηλές είναι οι προσδοκίες για την τουριστική κίνηση της Δυτικής Ελλάδας από την σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου με την Αθήνα , την Αγγλία αλλά και την ενίσχυση των δρομολογίων για Λάρνακα από το φετινό καλοκαίρι.
Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της easyJet από Gatwick (Λονδίνο) προς το Άκτιο με δυο πτήσεις την εβδομάδα σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.
Οι πτήσεις θα έχουν διάρκεια έως τις 21 Οκτωβρίου του 2015, ενώ υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον στις ηλεκτρονικές κρατήσεις κυρίως από νέους επιβάτες που επιθυμούν να κανονίσουν από νωρίς τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε χαμηλές τιμές. 
Η αεροπορική εταιρία Blue Sky επίσης, αποφάσισε να προσθέσει ένα επιπλέον δρομολόγια κάθε βδομάδα για το τρίμηνο Ιούλιο –Αύγουστο – Σεπτέμβριο, από το Άκτιο προς της Λάρνακα, λόγω της μεγάλης περσινής προσέλευσης, η οποία έφτασε το …90%! 
Συγκεκριμένα οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Κυριακή, καθ΄όλη τη διάρκεια του τριμήνου. Tέλος έπειτα από απουσία 6 ετών, η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το αεροδρόμιο του Ακτίου, μέσω της εταιρίας Aegean, είναι πλέον γεγονός, έπειτα από μεθοδική και συντονισμένη προσέγγιση των φορέων Πρέβεζας και Λευκάδας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, η πρώτη πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2015. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή.

epirusgate.blogspot.gr
Από http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου