14 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ασφαλιστικο 2015
B΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αποτελεί την ολοκλήρωση του εγκλήματος που ξεκίνησε με τους προηγούμενους αντικοινωνικούς ασφαλιστικούς νόμους.

Με το νέο ασφαλιστικό μπαίνει οριστικό τέλος στο δημόσιο, αναδιανεμητικό σύστημα ασφάλισης με αλληλεγγύη των γενεών και αυτό μετατρέπεται καθαρά σε ανταποδοτικό – κεφαλαιοποιητικό.  
Εκτός από τις συντάξεις της φτώχιας και της εξαθλίωσης για δουλειά μέχρι τα γεράματα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, πλήττεται ιδιαίτερα η νέα γενιά που με την ανεργία στους νέους να έχει φτάσει το 60% και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης τα 40 χρόνια εργασίας μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για του παραπάνω λόγους η Β΄ΕΛΜΕ Αιτ/νίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16/1/2016 στις 12.00 στην Αθήνα (Πλατεία Ομονοίας).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά.

Για τη μετακίνηση των συναδέλφων η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο το Σάββατο στις 7.00 πμ έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6974588255.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
                    
                        Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας
           

            Γιώργος Καραμητσόπουλος                                    Βασίλης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου