23 Ιανουαρίου 2014

Με 19 αυτοκίνητα και 7 μηχανές θα ενισχυθεί η Αστυνομία Αιτ/νίας


Με 19 αυτοκίνητα και 7 μηχανές θα ενισχυθεί ο στόλος των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν επιτυχώς οι ανάγκες του νομού.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τις αιτήσεις των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ακαρνανίας και Αιτωλίας αλλά και τις συχνές επαφές που είχε με τους επιτελείς του Υπουργείου ο πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, αποφάσισε να διαθέσει έναν ικανοποιητικό αριθμό οχημάτων στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο Κώστας Καραγκούνης από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε τις υπηρεσιακές ανάγκες των δύο Αστυνομικών Διευθύνσεων του νομού αμέσως απευθύνθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και κατάφερε να εξασφαλίσει τα σύγχρονα οχήματα τα οποία θα διευκολύνουν το έργο των αστυνομικών.

Από τα 19 οχήματα, έξι θα διατεθούν στην Τροχαία Αγρινίου, πέντε στην Τροχαία Μεσολογγίου, τέσσερα στην τροχαία Αμφιλοχίας και τέσσερα στην Τροχαία Ναυπάκτου. Δύο μηχανές θα χρησιμοποιηθούν από την Τροχαία Αγρινίου, δύο από την Τροχαία Ναυπάκτου, δύο από την Τροχαία Αμφιλοχίας και μια από Τροχαία Μεσολογγίου.  
 
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου