10 Ιανουαρίου 2014

H Έλενα Σερεπίσου από την Πάλαιρο στηρίζει τις άπορες οικογένειες στα Άνω Λιόσια

Στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στις μέρες μας, η δυναμική Ξηρομερίτισσα Έλενα Σερεπίσου με καταγωγή από την Πάλαιρο, προχώρησε με δική της πρωτοβουλία και δημιούργησε το κοινωνικό σπίτι «ΑΓΑΠΩ» στα Άνω Λιόσια. 

 Τα εγκαίνια της έναρξης της λειτουργίας του σπιτιού «ΑΓΑΠΩ» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, στις 18.00.
      Πρόκειται για έναν χώρο που πραγματοποιεί ότι υπόσχεται, καθώς εκεί άπορες οικογένειες και δημότες των Ανω Λιοσίων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ρούχα, τρόφιμα και γενικότερα κάθε είδους υλικό αγαθό που συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να διαθέσουν προκειμένου να ανακουφίσουν αυτούς που το έχουν ανάγκη.
     Η όλη πρωτοβουλία ανήκει στην Ξηρομερίτισσα Έλενα Σερεπίσου, η οποία θα πρέπει να σημειώσουμε πως έχει αναλάβει τα έξοδα της συντήρησης του σπιτιού, ενώ είναι ο άνθρωπος που παράλληλα οργανώνει και «τρέχει» το όλο θέμα.
Η διεύθυνση του σπιτιού «ΑΓΑΠΩ» είναι Ξενοκράτους 24 στη Ζοφριά, ενώ το τηλ. επικοινωνίας είναι το 6971561424.
Είναι μία όμορφη, δυναμική γυναίκα, αισιόδοξη και χαμογελαστή και μας κάνει όλους τους Ξηρομερίτες περήφανους για την κοινωνική της δράση.
 


 
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου