22 Ιανουαρίου 2014

Ο σύλλογος Δρυμιωτών έκοψε την πίτα του και εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

 Μέσα σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα στις 11 Ιανουαρίου στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ, ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας (Δήμου Άκτίου-Βόνιτσας) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και προχώρησε σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
 

 Πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ο Νίκος Τσάμης ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του μέλους του συλλόγου μας και πρώην μέλους του Κ.Σ της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Άγγελου Μηλιώνη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κουτρούμπας διάβασε τον Διοικητικό απολογισμό ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα. Τον οικονομικό απολογισμό διάβασε η Ελένη Χούσου και ο πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής Θανάσης Λιότσος ενημέρωσε το σώμα ότι από το έλεγχο που έγινε στα οικονομικά όλα βαίνουν καλώς.
Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος για την πορεία του συλλόγου και διεξήχθησαν εκλογές όπου εκλέχτηκαν για το νέο Διοικητικό συμβούλιο, ο Γιώργος Κουτρούμπας, ο Γιώργος Αχ. Βλαχογιάννης, η Δήμητρα Πλούμη, η Ελένη Χούσου, ο Παναγιώτης Ιωαν. Καλός, ο Βασίλης Κροκίδας και η Χαρά Καψάλη.
Ακολούθησε η κοπή της Πίτας του συλλόγου από τον πρόεδρο Γιώργο Κουτρούμπα και προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους γλυκά, αναψυκτικά κ.λ.π. Το φλουρί έπεσε στον πρόεδρο της συνέλευσης Νίκο Τσάμη και στον οποίο ευχόμαστε να είναι καλά.
Η πίτα ήταν προσφορά του Χρήστου Παλούκη του Κίμωνα που διατηρεί το ζαχαροπλαστείο ΦΑΙΗ στον Άγιο Δημήτριο (Βουλιαγμένης και Σουλίου) και στον οποίο ευχόμαστε καλές δουλειές. 


Στην συνέλευση του συλλόγου Δρυμιωτών παραυρέθηκαν ο πρόεδρος της Ο.ΠΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κατουνιωτών Βαγγέλης Κουτιβής.
Στην συνέλευση αποφασίστηκε ο χορός του συλλόγου να πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι 16 Φεβρουαρίου στην Ταβέρνα-Μεζεδοπωλείο ΑΓΓΕΛΟΣ- Καραισκάκη 1 στο Χαιδάρι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου