6 Σεπτεμβρίου 2011

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011_2012

Νέα αγωνιστική περίοδο για την αγαπημένη μας ομάδα, την ομάδα της καρδιάς μας, του τόπου μας, τον Α.Ο. Παλαίρου. Ευχές για μια δημιουργική περίοδο με επιτυχίες και  ευχάριστους αγώνες. 
Ο  Α.Ο. Παλαίρου ξεκίνησε την δραστηριότητά του για τη νέα περίοδο καλώντας τον καταξιωμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου προπονητή κ. Γιώργο Καρελάκη να προετοιμάσει τους παίκτες της ομάδας μας (κυρίως σε επίπεδο τακτικής) από 10 Ιουλίου. Οι προπονήσεις όμως σταμάτησαν περίπου 10 Αυγούστου διότι ο κ. Καρελάκης λόγω εργασιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να συνεχίσει αν και πολύ το επιθυμούσε όπως και η διοίκηση. 


Ο Α.Ο. Παλαίρου στις 22 Αυγούστου έκανε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την νέα περίοδο και έπειτα από μία εβδομάδα προπονήσεων με πλάνα του κ. Καρελάκη, προχώρησε σε συνεργασία προετοιμασίας της ομάδας με προπονητή τον κ. Άρη Φερεντίνο από τη Βόνιτσα. 
Ο κ. Φερεντίνος είναι Γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, διαθέτει δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ B' και έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε ποδοσφαιρικά σωματεία όπως ο Αμβρακικός Βόνιτσας (άνοδος στη Δ' Εθνική με τον κ. Φερεντίνο) και ο Τυλικράτης Λευκάδας (άνοδος στην Γ' Εθνική με γυμναστή τον κ. Φερεντίνο). Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία για όλη τη χρονιά.

Ο Α.Ο. Παλαίρου δήλωσε συμμετοχή για φέτος: 
- στο κύπελλο Αιτωλ/νίας και αγωνίζεται στον 4ο όμιλο με αντίπαλο εκτός έδρας τον Αμβρακικό Λουτρού (οι αγώνες της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν από 10 έως 18-09-2011), 
- στο πρωτάθλημα Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας, στον 2ο όμιλο με αντιπάλους τις παρακάτω ομάδες:
ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΧΙΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ
ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ 
Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί εντός έδρας με την Θύελλα Παραβόλας στις 1 ή 2 Οκτωβρίου. 
- στο παιδικό πρωτάθλημα Αιτωλ/νίας, στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις παρακάτω ομάδες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ 
Ο πρώτος αγώνας της παιδικής ομάδας θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 01-10-2011 με τον Ακαρνανικό Φυτειών. 
- στο πρωτάθλημα προπαίδων Αιτωλ/νίας, στον 2ο όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 27-09-11)
Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 08-10-2011εκτός έδρας με τον Αχελώο Νεοχωρίου.

Η ομάδα προπαίδων αυτή τη στιγμή δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό δελτίων, γιαυτό καλούνται όσοι επιθυμούν να βγάλουν δελτίο και έχουν κλείσει το 10ο έτος της ηλικίας τους να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση. Απαιτούμενα δικαιολογητικά: πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από το ΚΕΠ με μία φωτογραφία, υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή στον Α.Ο. Παλαίρου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και δύο επιπλέον φωτογραφίες.




Η ομάδα μας ξεκινάει την φετινή περίοδο με ταμείο 3000 ευρώ περίπου και αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις. Ευχαριστούμε όλους όσους μας έχουν στηρίξει οικονομικά και με αθλητικό υλικό (θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες σχετική ανακοίνωση και ισολογισμός). Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα μας με οποιοδήποτε τρόπο ας επικοινωνήσουν με την διοίκηση.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΓΛΑΣ ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου