27 Νοεμβρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (27-11-2011)

Του Δημήτρη Κουτσογιώργου
Τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα είχαμε αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 24ο λεπτό η ομάδα της Λεπενούς ανέβασε την απόδοσή της όπως και η ομάδα της Παλαίρου και σιγά-σιγά το παιχνίδι απόκτησε ρυθμό. 




Όμως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 30ο λεπτό η ομάδα της Λεπενούς κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση με καλές προοπτικές, όμως η άμυνα της Παλαίρου απομάκρυνε τον κίνδυνο. Το ίδιο σκηνικό και στο 35ο λεπτό στο οποίο η ομάδα της Λεπενούς βγήκε στην επίθεση και κέρδισε φάουλ σε πλάγια θέση. Το φάουλ εκτελέστηκε αλλά με εύστοχη έξοδο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Παλαίρου. Στο 37ο λεπτό η ομάδα της Παλαίρου κέρδισε κόρνερ το οποίο δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει. Το 1ο ημίχρονο έληξε 0-0 χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. 




Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Κυρίως με μεγάλες μπαλιές και στημένες φάσεις απειλούνταν οι δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι όμως κράτησαν το μηδέν. Στο 60ο λεπτό έγινε ένα σουτ από την ομάδα της Λεπενούς το οποίο όμως απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Παλαίρου. 
Στο 75ο λεπτό πολύ καλός συνδυασμός των παικτών της Παλαίρου, ο Παπαζώης έκανε την σέντρα και ο Κουρκούτας έβαλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ το οποίο κατά την γνώμη μας ήταν ανύπαρκτο. Η ομάδα της Παλαίρου διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση του διαιτητή. Στην επόμενη φάση ο διαιτητής δεν άκουσε τον βοηθό σε υπόδειξη οφσάιντ και η ομάδα της Λεπενούς απείλησε να ανοίξει το σκορ, αλλά η άμυνα της Παλαίρου έδιωξε με υπερένταση. Έτσι ο αγώνας έληξε στο 0-0. 





Αρκετά καλή η διαιτησία των Κ. Βελαώρα Κ., Γκουτσέλη Ν. και Τσιλίκα Ν. με μια ένσταση για το ακυρωθέν γκολ της Παλαίρου. 
Νοσηλεύτρια αγώνα: Μπόνια Βασιλική. 



ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ: Χαριτίδης Χ., Βλάχος Ν., Πριόβολος, Ράπτης Φ., Σαλτογιάννης Κ., Μουρζιάπης (81' Παπαευθυμίου), Φλούδας Δ., Βαμβακάς Χ., Φωτάκης Κ., Βαμβακάς Ν., Πιστιώλης Θ. (72' Φλούδας Θ.). 
Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Κουνάβης Ε., Γαρίδας Ι. (52' ΜΕCOLI D.), Στριφτάρης Ε., Ζήκος Α., Τσέλιος Γ., Μπουρδούβαλης Β., Τσακάλης Σ., Τσέλιος Δ. (Πανταζής Α.), Κουρκούτας Π., Ζέλος Χ. (Παπαζώης Α.), Κολοβός Α.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου