1 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ (1-11-2011)

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου ΕΠΣΝΑ, έπαιξε σήμερα η παίδων του Α.Ο. Παλαίρου εκτός έδρας με το Χαλκιόπουλο. Η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 10-3. 





Ανώτερη η ομάδα της Παλαίρου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε εύκολα μέσα από το Χαλκιόπουλο. Προηγηθήκαμε στο σκορ με 0-2 με τους Ζουμή Άκη και Ζέλο Χρήστο και αργότερα μείωσε το Χαλκιόπουλο σε 1-2. Ο Ζέλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 και στη συνέχεια το Χαλκιόπουλο ανεβάζοντας την απόδοσή του έκανε το 2-3 και αργότερα με πέναλτι έφτασε στην ισοφάριση. Η Πάλαιρος έχανε συνεχόμενες ευκαιρίες χωρίς να βρίσκει δίχτυα και πλήρωσε την ολιγωρία της άμυνας γιαυτό και δέχτηκε την ισοφάριση. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. 






Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Πάλαιρο και γιαυτό το σκορ κατέληξε στο βαρύ 3-10. Πραγματοποιήθηκαν για την Πάλαιρο και οι επτά αλλαγές. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι: Κολοβός Αλέξανδρος (3-4), Ζέλος Χρήστος (3-5,3-9), Παπαζώης Αντώνης (3-6, 3-7,3-10), Ζουμής Άκης (3-8). 




Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των: Καπελάκη Χρήστου, Δήμου Χρήστου και Κολοσιώνη Παναγιώτη. Νοσοκόμος του Αγώνα ήταν ο: Παπασάββας Χρήστος. 
Πάρα πολύ ωραίο το γήπεδο του Χαλκιόπουλου που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει στρωθεί με πλαστικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς με ενέργειες του πρώην Δημάρχου κ. Τορουνίδη Σάκη. 
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Χαλκιόπουλου για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου