12 Νοεμβρίου 2011

Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 3-3 (ΠΑΙΔΩΝ 12-11-2011)

Του Απόστολου Μπαλατσούρα
Έναν χορταστικό αγώνα μεταξύ των παιδικών ομάδων Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ και ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ για την 4η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθησαν στο δημοτικό γήπεδο Παλαίρου. 




Ο ισχυρός άνεμος και το τσουχτερό κρύο δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παιχτών που κατάφεραν όμως να αποζημιώσουν τους θεατές. 
Στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή μπάλας είχε η Πάλαιρος (ο Αμφίλοχος επιθετικά ήταν ανύπαρκτος) που κατάφερε να ανοίξει το σκορ 3 λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο και αφού προηγουμένως είχε πραγματοποιήσει αρκετά σουτ χωρίς κάποιο από αυτά να βρει τον στόχο του. 
Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις. Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αμφίλοχος έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση. Δύο λεπτά αργότερα η Πάλαιρος με μακρινή εκτέλεση φάουλ (και την βοήθεια του αέρα) πραγματοποιεί το 2-0 και όλοι νομίζουν ότι κάπου εδώ το ματς τελείωσε. 




Στο 10΄λεπτό του β΄ ημιχρόνου νέα κλασσική ευκαιρία για τον Αμφίλοχο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο επιθετικός της Παλαίρου δεν καταφέρνει να σπρώξει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και να τελειώσει ο αγώνας. Αντί να γίνει το 3-0 τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αμφίλοχος καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 και ο αγώνας να πάρει μια άγρια ομορφιά όπου οι φάσεις διαδέχονταν η μία μετά την άλλη. 
Στο 24ο λεπτό του β΄ ημιχρόνου τραγικό γύρισμα παίχτη της Παλαίρου στον τερματοφύλακα το οποίο εκμεταλλεύεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο επιθετικός του Αμφίλοχου και πραγματοποιεί το 2-2. Η άμυνα της Παλαίρου σήμερα είναι τραγική. 




Η απόλυτη ανατροπή πραγματοποιείται στο 28ο λεπτό όπου ο Αμφίλοχος καταφέρνει να κάνει το 2-3. Στην συγκεκριμένη φάση η ομάδα της Παλαίρου διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για οφσάιντ. Μετά το 2-3 η Πάλαιρος ανέβασε απόδοση και έτσι στο 30΄ και 31΄λεπτό η Πάλαιρος χάνει μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι. 




Στο 32ο λεπτό ο Αμφίλοχος χάνει ευκαιρία για το 2-4 και στο 33΄λεπτό η Πάλαιρος με κοντινή κεφαλιά πραγματοποιεί το 3-3. Στα επόμενα λεπτά η Πάλαιρος πίεσε για να πάρει το παιχνίδι έχασε αρκετές ευκαιρίες (όπως επίσης και ο Αμφίλοχος ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας) όμως οι προσπάθειές των παιχτών της δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι το 3-3 έμελε να είναι το τελικό σκορ. 
Η ομάδα της Παλαίρου μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών (3-7) και (3-10) έδειξε υπερβολική χαλαρότητα και άνεση και φυσικό επακόλουθο ήταν να το πληρώσει. Το πάθος των παιχτών ήταν ανύπαρκτο και η αμυντική λειτουργία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο τραγική. Ας ελπίσουμε ότι δεν πήραν τα μυαλά τους αέρα και στους επόμενους αγώνες θα δείξουν σοβαρότητα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου