17 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ 2-2 (ΑΝΔΡΩΝ)

Χτες, Κυριακή και ώρα 3:00' μ.μ. η ομάδα ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου αγωνίστηκε εντός έδρας με την αντίστοιχη του Ιδομενέα Εμπεσσού, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας.




Ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Παλαίρου. Ένας αγώνας με πολλές φάσεις και ανάμικτα συναισθήματα. Οι ομάδες μοιράστηκαν τα γκολ και τις εντυπώσεις, με ίσως πιο αδικημένη από πλευράς αποτελέσματος την γηπεδούχο ομάδα...
Στο 13ο λεπτό της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καρακασίδη Π., έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Παλαίρου. Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά και με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς στην συνέχεια φαινόταν ισόρροπο με ελαφρά υπεροχή φάσεων για την Πάλαιρο, γεγονός που καρποφόρησε στο 35ο λεπτό, όταν ο Ζέλος Χρήστος βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα θαυμάσιο βολέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του Οικονόμου, αφήνοντάς τον απλά θεατή. Στη συνέχεια η Πάλαιρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Ιδομενέα δεν επέτρεψε άλλη παραβίαση της εστίας της. Σκορ ημιχρόνου 1-1.





Στο 2ο ημίωρο η Πάλαιρος έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τον αγώνα και μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο σφυροκοπώντας συνέχεια την άμυνα των φιλοξενούμενων. Η πίεση καρποφόρησε στο 58ο λεπτό όταν σε σέντρα σουτ από δεξιά βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και πάλι ο Ζέλος Χρήστος και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Παλαίρου μέσα σε έντονα χειροκροτήματα και κορναρίσματα από τους φιλάθλους, που για μια ακόμα φορά στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας.
Ο αγώνας έδειχνε να γέρνει προς την πλευρά των γηπεδούχων και στο 67ο λεπτό ο Κολοβός Αλέξανδρος της Παλαίρου με δυναμική διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτυ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας του Εμπεσσού Οικονόμου είχε διαφορετική άποψη και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί για τρίτη φορά η εστία του αποκρούοντας. Στην επιστροφή ο Κολοβός αστόχησε και πάλι στέλνοντας την μπάλα απογοητευτικά άουτ.





Και ενώ η Πάλαιρος δεν μπορούσε να αυξήσει τα τέρματά της, ο Ιδομενέας στα τελευταία λεπτά ανέβασε τις μηχανές του, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια για την ισοφάριση. Έτσι ενώ ο αγώνας έδειχνε να φτάνει στο τέλος του, στις καθυστερήσεις και στο τελευταίο λεπτό περίπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής. Το φάουλ καλοχτυπημένο, αδράνεια της άμυνας της Παλαίρου, η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα Κουτσογιώργο και βασανιστικά κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 2-2 μεέα έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους, που έδειχναν να μην το περιμένουν.
Η μπαλά λένε πως τιμωρεί και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου...
Υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ παικτών στο τέλος του αγώνα, λόγω της έντασης πιστεύουμε, που παρεμποδίστηκαν γρήγορα από τους ψυχραιμότερους.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το όμορφο θέμα που μας πρόσφεραν.





Διακριθέντες
Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Ζέλος Χρήστος, Ζουμής Άκης και Λίτος Χρήστος.
ΙΔΟΜΕΝΕΑς: Οικονόμου, Μανώλης, Καρακασίδης Π.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Μπεσίνη Θωμά, Κουτρουμάνου Χρήστου και Κατσαούνη Βασίλη.
Γιατρός αγώνα: Παππασάββας Χρήστος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου