12 Δεκεμβρίου 2012

ΙΜΛΙ: Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση Κέντρου Νεότητας 2012-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση 

Γίνεται γνωστό ότι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεώς μας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση για την ενίσχυση των σκοπών του κατά την περίοδο των γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.  
Η Δωροέκθεση προετοιμάζεται και φέτος και θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη ομάδας νέων εθελοντών, στην «Καταφυγή», όπως ονομάστηκε το παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο (οικία Καρίνταβα -πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.) κοντά στην Κεντρική Πλατεία, ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου (οδ. Μεγανησίου 5 –το στενό του “Corner”).  
Θα διαρκέσει από την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2013, ενώ θα παραμένει ανοιχτή κάθε μέρα, τα πρωινά από 10.00 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ. και τα απογεύματα από 6.00 μ.μ. μέχρι 8.00 μ.μ. 

Τα εγκαίνια της «Δωροέκθεσης» 
Τα εγκαίνια της Δωροέκθεσης θα πραγματοποιηθούν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. 

Παράλληλες δραστηριότητες: 
Έχουν ακόμη προγραμματισθεί ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! 
-Όσο διαρκεί η «Δωροέκθεση», στον α΄ όροφο του κτιρίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Ν. Λευκάδας και το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ν. Λευκάδας, η ζωγράφος Frana εκθέτει έργα της προς πώληση, με σύνθημα «Κάνε την Τέχνη, ανθρωπιά!» και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 
-Τη βραδιά των εγκαινίων και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα υπάρχουν δραστηριότητες (ταινία, προβολές κ.ά.) και λιχουδιές (συντριβάνι σοκολάτας, μαλλί της γριάς κ.ά.) για τους μικρούς μας φίλους της προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού! 
-Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 και την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν φιλικές προβολές ταινιών για νέους 18+ και παιδιά Λυκείου αντίστοιχα. 

Προσκαλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι, για να προμηθευτούν κάποια από τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το έργο της Εκκλησίας μας ανάμεσα στους νέους του τόπου μας. 

Λευκάδα, 12 Δεκεμβρίου 2012
(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου