14 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχήΔευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:30’ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί ηχριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον πανοσιολογιώτατο αρχιμ. Εφραίμ Παναούση, με θέμα: «Χριστούγεννα και οικογένεια: Πως να μιλήσουμε στα παιδιά για το Θεό», ενώ θα πλαισιωθεί με επίκαιρους ύμνους και τραγούδια από την Νεανική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου. 
Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης ανήκει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και είναι ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. 
Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποιεί εκπομπές στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας από της ιδρύσεώς του έως σήμερα, ενώ ασχολείται και με την συγγραφή και την έκδοση παιδικών βιβλίων. Επίσης δραστηριοποιείται στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο κατηχητικό έργο της αδελφότητος Παναγίας Χρυσοπηγής και τελευταία στο Ιεραποστολικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουγκάντα.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου