15 Απριλίου 2013

Φινάλε με 8άρα η παίδων του Α.Ο. Παλαίρου

Γράφει ο Νίκος Γιαννιάς
Το Σάββατο η ομάδα παίδων του Α.Ο. Παλαίρου φιλοξενήθηκε από την παιδική ομάδα της Αμφιλοχίας. Το παιχνίδι άρχισε και η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Βροχή οι ευκαιρίες που δημιουργούνταν από πλευράς Παλαίρου, αλλά η μπάλα στα δίχτυα δεν έμπαινε με τίποτα. 




Έφτασε περίπου στο 30ο λεπτό ο αγώνας  και ο Δημήτρης Κολοβός σκοράρει με «φωτοβολίδα » σουτ να «σχίζει» τα δίχτυα και να κάνει το 0-1 για την Πάλαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος για την Πάλαιρο και στο 35ο λεπτό ο Γιαννιάς Νίκος διπλασίασε τα τέρματα για την Πάλαιρο με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν και το σκορ ημίχρονου (0-2). 
Στην επανάληψη η ομάδα της Αμφιλοχίας είχε κουραστεί και δεν μπορούσε να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από 5 λεπτά περίπου αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιαννιάς Νίκος σκοράρει και για δεύτερη φόρα με ένα σουτ έξω από την περιοχή και από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα, γιατί του έφυγε η μπάλα από τα χέρια (0-3). 




Η Πάλαιρος δεν σταμάτησε να σκοράρει. Έτσι στο 55ο λεπτό ο Γιαννιάς Νίκος για Τρίτη φορά σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και το σκορ γίνεται 0-4. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα και η Πάλαιρος πέτυχε άλλα 4 γκολ. Το πέμπτο μπήκε με αυτογκόλ έπειτα από σέντρα σουτ του Δημήτρη Κολοβού, το έκτο πέτυχε ο Μάτσι με δυνατό σουτ και τα άλλα δύο ο Κατσαμπίρης Κώστας, το ένα με κεφαλιά και το άλλο με σουτ. 
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Αμφιλοχίας ήταν να βάλει το γκολ της τιμής. Το ματς έληξε 1-8 και η αυλαία του πρωταθλήματος έκλεισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου