14 Απριλίου 2013

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ξηρομέρου ανακοίνωσε ο Κώστας Γαλάνης

Ο κύβος ερρίφθη και ο Κώστας Γαλάνης, μετά από πολλές πιέσεις φίλων και ψηφοφόρων, θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογέςτης τοπικής αυτοδιοίκησης για τον Μάη του 2014. 

Ο Αστακιώτης επιχειρηματίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ξηρομέρου, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συσπείρωσης σε όλους τους Ξηρομερίτες, ώστε να υπάρξει αλλαγή στην πορεία του Δήμου. 
Αναλυτικά: 
Αγαπητέ συνδημότη, αγαπητή συνδημότισσα! 
Με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής μου ευθύνης κι ανταποκρινόμενος σε λαϊκό αίτημα, ανακοινώνω ότι θα συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες. 
Βεβαίως, απ’ τη μία, οι σημερινές συγκυρίες είναι πολύ άσχημες και δυσοίωνες. Απ’ την άλλη όμως, η αποτυχία σε κάθε επίπεδο της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι αναμφισβήτητη. 
Μία Αρχή που για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε σε μια στοιχειώδη διαχείριση, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι οι πολίτες δεν την εμπιστεύονται πλέον. 
Γι’ αυτό λοιπόν, και θέλοντας να προσφέρω αυτό που δε μπόρεσα ή μάλλον δε μου επέτρεψαν να προσφέρω στον τόπο που με γέννησε, κατεβαίνω στις εκλογές με όραμα για την περιοχή, με εφόδια, την αγάπη για τον τόπο, την εντιμότητα, την εμπειρία και την τόλμη. 
Ο συνδυασμός μας δεν θα υποσχεθεί θαύματα. Θα καταθέσει όμως ψυχή για να νοικοκυρέψει το Δήμο, να βελτιώσει την καθημερινότητά μας, να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δημοτική Αρχή και μέσα απ’ αυτά τη σχέση εμπιστοσύνης και διαφάνειας να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Τα έργα υποδομής θα συμβαδίζουν με το σεβασμό των κοινωνικών αξιών. 
Χωρίς ιδιοτελείς φιλοδοξίες και εντάξεις σε κύκλους συμφερόντων, καιστηριζόμενος στην αγάπη και το σεβασμό του κόσμου, είμαι βέβαιος πως όταν φτάσει η κορυφαία στιγμή που ο πολίτης έχει τον πρώτο λόγο ως ψηφοφόρος, θα επιλέξει αυτούς που θεωρεί άξιους, ικανούς και έτοιμους να υπηρετήσουν με αποφασιστικότητα και δύναμη τα συμφέροντα του τόπου και μόνο του τόπου. 
Αυτές τις προϋποθέσεις τις υπερκαλύπτουμε κι είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Γι’ αυτό και σας καλούμε σε κοινή προσπάθεια να ανεβάσουμε μαζί τη σημαία της περιοχής μας στις επάλξεις της. 

Σύντομα θα τα ξαναπούμε.
Σας ευχαριστώ
ΚΩΣΤΑΣ Φ. ΓΑΛΑΝΗΣ


ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου