11 Απριλίου 2013

ΙΜΛΙ: Ημέρα Ατομικών Πρωταθλημάτων 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημέρα Ατομικών Πρωταθλημάτων 2013
Η Εκκλησία μας, παράλληλα με την πνευματική άθληση, ενθαρρύνει και την σωματική άσκηση των παιδιών, με βάση τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και ευλογεί τον καθαρό αθλητισμό. Σκοποί της διοργάνωσης είναι να συνειδητοποιήσουν οι αθλούμενοι νέοι ότι η χριστιανική ζωή δεν προβάλλει μόνο στερήσεις και απαγορεύσεις, αλλά αποδέχεται και επικροτεί προτάσεις υγιούς ψυχαγωγίας, καθώς και να επικοινωνήσουν με συνομηλίκους τους από άλλες ενοριακές ομάδες και να διαπιστώσουν έτσι ότι δεν αγωνίζονται μόνοι τους τον «καλόν αγώνα».  
Με το σκεπτικό αυτό, προγραμματίζεται γιά το πρωί του Σαββάτου, 13 Απριλίου 2013 η διοργάνωση της «Ημέρας Ατομικών Πρωταθλημάτων» στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο τοῦ Δήμου Λευκάδος, στην περιοχή των Αλυκών (δίπλα στό 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο).  
Θα διεξαχθούν παράλληλα τρία πρωταθλήματα, για να καλυφθούν τα ενδιαφέροντα όσο περισσότερων παιδιών γίνεται: 1. Σκάκι, 2. Πιγκ – Πογκ, 3. Διαγωνισμός Γνώσεων, 4. Μπόουλινγκ, 5. Στόχος.
Οι συμμετοχές είναι ατομικές. Τα παιδιά θα διαγωνισθούν σε τρεις κατηγορίες, ανά ηλικία: α. Δημοτικού (γεν. 2001-2005), β. Γυμνασίου (γεν. 1998-2000), γ. Λυκείου (γεν. 1995-1997). Κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει το πολύ σε τρία (3) πρωταθλήματα.
Προσκαλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη των Ενοριακών Συντροφιών και όλοι οι νέοι της περιοχής της Ι. Μητροπόλεώς μας.
Θα υπάρξει πάλι φροντίδα για τη μετακίνηση και το πρόγευμα των παιδιών και θα απονεμηθούν έπαθλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής από τον Επίσκοπό μας.
Η διοργάνωση θα αρχίσει στις 11.00 π.μ.
Λευκάδα, 11 Απριλίου 2013
(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου