12 Απριλίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Αγαπητοί αδελφοί, επισκέπτες της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, 
Χαίρετε! Το διαδίκτυο, όπως εξελίσσεται σήμερα, αποτελεί τόν δυναμικότερο τρόπο πληροφόρησης και μεταφοράς ειδήσεων και απόψεων παγκοσμίως. 

Εχει καταστεί ο πιο διαδεδομένος τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων. Η Εκκλησία μας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή την εξέλιξη – πρόκληση, αφού η έξοδός της προς τον σύγχρονο κόσμο προϋποθέτει την χρήση μεθόδων που ο σημερινός άνθρωπος έχει βάλει για τα καλά στην ζωή του. Σε έναν κόσμο που επικοινωνεί χωρίς να κοινωνεί, που πληροφορείται χωρίς να μαθαίνει, η Εκκλησία κομίζει την ελπίδα του λόγου της και μεταμορφώνει την δικτύωση σε κάλεσμα προσωπικής σχέσης με τον Θεό και τους ανθρώπους. 
Τον σκοπό αυτό έχει και η ιστοσελίδα μας. Να μεταφέρει με σύγχρονα μέσα το Ευαγγελικό μήνυμα ζωής και ελπίδος αναλλοίωτο, και συγχρόνως να πληροφορεί υπεύθυνα και αληθινά, σε μια περίοδο σύγχυσης και αμφισβήτησης των πάντων. 
Ευχόμαστε η περιήγησή σας στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας να αποβεί ευχάριστη και ωφέλιμη, ώστε να μαρτυρείται η αλήθεια – Χριστός, που είναι η μόνη ελπίδα και απαντοχή στη ζωή μας. 

Με πατρικές ευχές
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος

Υ.Γ. Τό link τῆς ἰστοσελίδας μας εἶναι τό: www.imli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου