23 Απριλίου 2013

Μια αθλητική γιορτή για τα παιδιά των Ενοριακών μας Συντροφιών της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

 
Περισσότερα από 200 παιδιά αγόρια και κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου απόλαυσαν την αθλητική συνάντηση, που διοργάνωσε και φέτος το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας την περασμένη Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 στην πόλη της Λευκάδας, με την ευλογία και τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. 





Επρόκειτο για μια διπλή διοργάνωση, μια πραγματική γιορτή! Διεξήχθησαν παράλληλα το 5ο Διενοριακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου (στο Εθνικό Στάδιο Λευκάδος) και το 1ο Διενοριακό Τουρνουά Βόλεϊ (στο προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου), δίνοντας ευκαιρίες καθαρής άθλησης και ανόθευτης ψυχαγωγίας στους νεαρούς βλαστούς που αγωνίζονται τον καλόν αγώνα μέσα στους κόλπους της τοπικής μας Εκκλησίας. 
Στο Ποδόσφαιρο αγωνίσθηκαν 8 ομάδες στην κατηγορία του Δημοτικού από τις ενορίες Αγ. Νικολάου Λευκάδος (1η θέση), Μαραντοχωρίου (2η θέση), Τσουκαλάδων (3η θέση), Ευαγγελιστρίας και Παναγίας των Ξένων Λευκάδος, Κατούνας – Λυγιάς, Μαραντοχωρίου, Νυδρίου και Σφακιωτών. Επίσης, συμμετείχαν 5 ομάδες στην κατηγορία του Γυμνασίου από τις ενορίες Ευαγγελιστρίας Λευκάδος (1η θέση), Καρυάς (2η θέση), Σφακιωτών (3η θέση), Αγ. Νικολάου και Παναγίας των Ξένων Λευκάδος.  






Στο Βόλεϊ αγωνίσθηκαν 3 ομάδες στην κατηγορία του Δημοτικού από τις ενορίες Βασιλικής (1η θέση), Κατούνας – Λυγιάς (2η θέση) και Αγ. Νικολάου Λευκάδος (3η θέση). Άλλες 3 ομάδες συμμετείχαν στην κατηγορία του Γυμνασίου από τις ενορίες Ευαγγελιστρίας Λευκάδος (1η θέση), Τσουκαλάδων (2η θέση) και Σφακιωτών (3η θέση). 
Τις ομάδες συνόδευαν οι υπεύθυνοι κληρικοί και οι συνεργάτες τους, ενώ νέοι εθελοντές ανέλαβαν τη διαιτησία και τη γραμματειακή υποστήριξη της διοργάνωσης. Στο τέλος της διοργάνωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόφιλος απένειμε τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες, στο Εθνικό Στάδιο της πόλης της Λευκάδας, καθώς και αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, ευχόμενος να χαίρονται πάντοτε τη χαρά του Χριστού και να έχουν την ευλογία Του. 

Λευκάδα, 23 Απριλίου 2013 
Από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου