17 Ιουνίου 2013

Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων στη Βόνιτσα

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων ανοίγει τις πόρτες του στο κλειστό Γυμναστήριο Βόνιτσας στις 28 - 29 και 30 Ιουνίου 2013. Συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες: Ελλάδα, Γερμανία, Σλοβενία και Βουλγαρία.
Πρόγραμμα Αγώνων:
28/6/2013
Γερμανία-Σλοβενία
Ελλάδα –Βουλγαρία
29-6-2013
Βουλγαρία-Σλοβενία
Ελλάδα-Γερμανία
30-6-2013
Γερμανία-Βουλγαρία
Ελλάδα-Σλοβενία

Να είμαστε όλοι εκεί…...

      Για το Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων στη Βόνιτσα, ο Κώστας Νικάκης πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Σπορ στις 12″ στον Δυτικά fm 96,1 στους Χρήστο Στούμπο και Μιχάλη Σταμουλάκη και αναφέρθηκε στο διεθνές τουρνουά των Εθνικών ομάδων Εφήβων που διοργανώνεται στη Βόνιτσα 28-29-30 Ιουνίου 2013.
 "Θα γίνει ένα διεθνές τουρνουά εφήβων μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Σλοβενίας, της Γερμανίας και της Βουλγαρίας. Πρώτη φορά θα γίνει στην Βόνιτσα. 
     Υπάρχουν κάποια άτομα στο Δήμο Βόνιτσας που βλέπουν μπροστά. Με αυτό το τουρνουά θα μπορέσουμε του χρόνου να το μοιράσουμε και σε άλλες πόλεις όπως στην Λευκάδα και στην Πρέβεζα. 
    Θεωρώ ότι θα είναι πόλος έλξης για τους φίλους του μπάσκετ της περιοχής. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Δήμου και της ομάδας της Βόνιτσας για την επιθυμία να διοργανώσουν ένα διεθνές τουρνουά. Η ΕΟΚ ανταποκρίθηκε άμεσα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχή".

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου