2 Ιανουαρίου 2015

Στους αγνοούμενους του Norman Atlantic περιλαμβάνεται και ο 33χρονος Νικολάρας Απόστολος οδηγός φορτηγού από την Πλαγιά Ακτίου Βόνιτσας

-Η έκκληση των συγγενών: 9 οικογένειες ακόμα ψάχνουμε για τους ανθρώπους μας. Μην αφήσετε να σβήσει το θέμα των αγνοουμένων του Norman Atlantic
-Στους αγνοούμενους περιλαμβάνεται και ο 33χρονος Νικολάρας Απόστολος οδηγός φορτηγού από την Πλαγιά πατέρας τριών ανήλικων παιδιών
Μεταξύ των αγνοουμένων του Norman Atlantic παραμένει ο 33χρονος Νικολάρας Απόστολος οδηγός φορτηγού, κάτοικος Αθήνας με καταγωγή από την Πλαγιά Ακτίου-Βόνιτσας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Η σύζυγός του και οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, κρεμασμένοι από τηλέφωνο, τηλεόραση και Διαδίκτυο για ένα νέο.
Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους αναχώρησαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την Ιταλία οι συγγενείς των εννέα αγνοουμένων που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο Norman Atlantic.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, οι 9 άνθρωποι που αγνοούνται εκτός του Γ. Δούλη είναι οι Κουφογιώργος Αλέξανδρος, Συμεωνίδης Ιωάννης, Τσάμης Βασίλειος, Νικολάρας Απόστολος, Καζαντζίδης Γεράσιμος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Καραβαγγέλης Ευάγγελος, Σοφός Ιωάννης και Σαγιρίδης Νικόλαος.
Το NEWS247 επικοινώνησε με τον γιο του Νικόλαου Σαγιρίδη, Κώστα, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Ιταλία προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των ερευνών.
Ο Κώστας Σαγιρίδης πετάει στις 13.30 το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τις υπόλοιπες οικογένειες των αγνοουμένων από τη βόρεια Ελλάδα ενώ μία ακόμα ομάδα συγγενών έχει ήδη αναχωρήσει το πρωί από την Αθήνα.
Όπως, μας είπε το εν λόγω ταξίδι ήταν μια πρωτοβουλία των οικογενειών των αγνοουμένων και οργανώθηκε από τους συγγενείς σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Στην Ιταλία θα συναντηθούν όλοι μαζί, θα έχουν μαζί τους μεταφραστή και έναν οδηγό για τις απαραίτητες μετακινήσεις. Για την παραμονή τους εκεί βρίσκονται σε επικοινωνία και με την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη και το προξενείο στο Μπάρι.
Ο κ. Σαγιρίδης απηύθυνε έκκληση προς όλες τις πλευρές να μην αφήσουν το θέμα των αγνοουμένων του Norman Atlantic να σβήσει.
"Το θέμα δεν έχει λήξει. Κατανοώ ότι είμαστε μόνο 9 οικογένειες, αλλά κι εμείς οικογένειες είμαστε όπως και οι συγγενείς των 200 και πλέον ανθρώπων που ευτυχώς σώθηκαν. Είμαστε 9 οικογένειες που ακόμα ψάχνουν τους ανθρώπους τους και αγωνιούν. Το θέμα δεν πρέπει να σβήσει τόσο γρήγορα" είπε.

Με πληροφορίες από: http://lefkadanews.com/, www.news247.gr, http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου