5 Μαΐου 2015

Αναστάτωση στην Κατούνα για την μετακίνηση υπαλλήλου του Δήμου, που μεταφέρεται στη Βόνιτσα

Αναστάτωση στην Κατούνα, προκαλεί η απόφαση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, που υπέγραψε o Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πάντας και αναρτήθηκε στο Διαύγεια, για την μετακίνηση του υπαλλήλου Βαγγέλη Λύσσαρη, ΥΕ γενκών καθηκόντων, ο οποίος από την Κατούνα, μεταφέρεται στη δημοτική ενότητα Ανακτορίου από χθες 4 Μαίου 2015.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την περαιτέρω αποδυνάμωση του προσωπικού του δήμου στην καθαριότητα στην δημοτική ενότητα Μεδεώνος με την απόφαση της μετακίνησης του υπαλλήλου, από την Ενότητα Μεδεώνος προς την Βόνιτσα. 
Τη στιγμή μάλιστα που η δημοτική ενότητα Μεδεώνος έχει σημαντικό πρόβλημα υποστελέχωσης είναι προκλητικό να υπογράφονται τέτοιου είδους αποφάσεις μετακινήσεων για υπάλληλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Κατούνα λένε ότι πίσω από την μετακίνηση του υπαλλήλου Βαγγέλη Λύσσαρη, τον οποίο η απόφαση μειώνει την υπηρεσιακή διαδρομή του άδικα, χωρίς να έχει υποπέσει σε κανένα παράπτωμα,είναι Πολιτική δίωξη, σαφώς μικροκομματική και αγγίζει τα όρια της λογικής των «όχι δικών μας παιδιών».
Θα περιμέναμε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης να στηρίξει την Κατούνα, να είναι ο Δήμαρχος όλου του Ακτίου Βόνιτσας και όλων των υπαλλήλων, αντί με την υπογραφή του να εγκρίνει τέτοιου είδους μετακινήσεις προσωπικού (διώξεις), που αποδυναμώνουν περαιτέρω την Ενότητα Μεδεώνος και την οδηγούν στην υποβάθμιση και στην απαξίωση.
Οι Κατουνιώτες, θεωρούν άδικη τη συμπεριφορά του κ. Δήμαρχου στο πρόσωπο του υπαλλήλου Βαγγέλη Λύσσαρη και απαιτούν να παγώσει κάθε διαδικασία και να γίνει ανάκληση της απόφασης. 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ


ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου