2 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΠΔΔ «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ»

Ακυρώνονται για τις 3-4 Ιουλίου 2015 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Θα γίνει μόνο η παρουσίαση από τον Ιταλό συγγραφέα ALBERTO DISO.
Λόγω των πολιτικών εξελίξεων οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στις 3 και 4 Ιουλίου σε Κατούνα-Βόνιτσα-Πάλαιρο και Θύρρειο αναβάλλονται.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Θερινά Πολιτιστικά Ραντεβού Καλοκαίρι 2015» για το διήμερο 3-4 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένες σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων ΟΤΕ Αττικής.
Έγινε μεγάλη προσπάθεια να μην αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Παρόλο την άσχημη κατάσταση που επικρατεί υπήρχε διάθεση και ψυχική δύναμη να γίνουν οι εκδηλώσεις και οι Δημότες και επισκέπτες να διασκεδάσουν και να μπορούν για λίγο να ξεχάσουν τη βάναυση καθημερινότητα στην οποία έχουμε επέλθει.
Δυστυχώς η δύσκολη θέση στην οποία έχει επέλθει σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η δυσχέρεια που υπάρχει στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και φτάνει σε σημείο να δυσκολεύονται ακόμα και τα απορριμματοφόρα του Δήμου να κινούνται καθημερινά δεν μας βρίσκει αδιάφορους. Συμπαραστεκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και θα ακυρώσουμε τις εκδηλώσεις για το διήμερο 3-4 Ιούλιου. 
Υπάρχει επίσης ορατό το πρόβλημα στο να πληρωθούν οι δαπάνες για τις εκδηλώσεις αυτού του διημέρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας αποτρέψει να κάνουμε τις εκδηλώσεις αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μην πληρωθούν τα έξοδα των συμμετεχόντων και των προμηθευτών των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων ΟΤΕ Αττικής, τους χορευτές και τους μουσικούς και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και συντοπίτη μας Νίκο Κασόλα για την διάθεσή τους και την προθυμία τους να συμμετάσχουν στα Πολιτιστικά Ραντεβού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Είναι σίγουρο ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεργαστούμε γιατί τα συγκροτήματα που θα ερχόντουσαν αξίζουν κάποια στιγμή να τα παρακολουθήσουμε γιατί προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα.
Ζητούμε συγνώμη από τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που αυτό το διήμερο δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις που είχαμε υποσχεθεί.
Η μόνη εκδήλωση που θα γίνει είναι το Σάββατο 4 Ιουλίου τις 20:00 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βόνιτσα και είναι η παρουσίαση του βιβλίου “L’UOMO DEL FREDDO” από τον Ιταλό συγγραφέα ALBERTO DISO. Παρουσίαση – μετάφραση Μαριλένα Φρέρη, παρουσίαση κειμένων Τάνια Κόκοτα, Οργάνωση – επιμέλεια Ειρήνη Μακρή.
Το κόστος αυτής της εκδήλωσης είναι μηδαμινό με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από τις οικονομικές εξελίξεις.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουλίου και του Αυγούστου που γίνονται σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, εκτός απροόπτων εξελίξεων θα γίνουν κανονικά και αν υπάρχει κάποια μεταβολή στην ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ενημερωθείτε άμεσα.
Υπενθυμίζω ότι οι μόνες εκδηλώσεις που αναβάλλονται είναι αυτές στις 3 και 4 Ιουλίου, εκτός της παρουσίασης του βιβλίου του συγγραφέα ALBERTO DISO. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου