5 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (5-11-2011)

Του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα του Α.Ο Παλαίρου για το πρωτάθλημα προπαίδων του νομού Αιτ/νιας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 10 λεπτών λόγω καθυστερημένης προσέλευσης της ιατρού. 




Μέχρι το 10΄λεπτό το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο χωρίς καμία φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Το πρώτο σουτ πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Αιτωλικού στο 11΄ λεπτό και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 13΄ λεπτό δυνατό σουτ από τον Άρη Αιτωλικού μπλοκάρει ο πολύ καλός σήμερα Σιδεράς θωμάς. Στο 20΄λεπτό επικίνδυνη σέντρα του Άρη Αιτωλικού διώχνει την τελευταία στιγμή η Πάλαιρος. Ο Άρης Αιτωλικού πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο και πιέζει διαρκώς. 




Στο 25΄ λεπτό φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα της Παλαίρου σε ανεπανάληπτο τετ- α-τετ καταφέρνει και διώχνει την μπάλα κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30΄ λεπτό του αγώνα (τελευταίο του α΄ημιχρόνου) η Πάλαιρος βγάζει πολύ ωραία σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής του Άρη όμως η προβολή του επιθετικού της Παλαίρου στέλνει την μπάλα αδύναμα στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει 0-0 με τον Άρη Αιτωλικού να είναι καλύτερος και πιο επικίνδυνος από την Πάλαιρο. Οι όποιες ενέργειες της Παλαίρου σταματάνε στους ιδιαίτερα ψηλόσωμους αμυντικούς του Άρη Αιτωλικού. 




Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μόλις στο 2΄ λεπτό το Αιτωλικό αιφνιδιάζει την Πάλαιρο και ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0. Η ολιγωρία και ο αιφνιδιασμός της Παλαίρου συνεχίζεται και μετά από 2 λεπτά γίνεται το 2-0 με κοντινή προβολή μέσα στην μικρή περιοχή. Μετά το 2-0 η Πάλαιρος καταφέρνει να ισορροπήσει το παιχνίδι και καταφέρνει με πολύ ωραίο πλασέ να μειώσει σε 2-1. Στο 20΄ λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου πολύ ωραία ενέργεια από τα πλάγια του Νο 10 του Άρη Αιτωλικού περνάει 3 παίχτες αλλά το σουτ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Παλαίρου. 
Στο 23΄ λεπτό του β΄ημιχρόνου φαρμακερή σέντρα από την ομάδα της Παλαίρου και η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία του Άρη Αιτωλικού μπροστά από τρεις επιθετικούς της ομάδας της Παλαίρου χωρίς κανένας να μπορέσει να την σπρώξει στα δίχτυα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να γίνει το 2-2. 




Η τελευταία καλή ενέργεια ανήκει στην ομάδα του Άρη Αιτωλικού. Καθώς η Πάλαιρος είχε ανέβει ψηλά για να πετύχει την ισοφάριση, ο επιθετικός του Άρη Αιτωλικού φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση σε ανεπανάληπτο τετ- α τετ με τον τερματοφύλακα της Παλαίρου. Στο ψηλοκρεμαστό πλασέ που πραγματοποιεί η μπάλα περνάει πάνω από τον Σιδερά θωμά χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά καταλήγει σε παίχτη του Άρη Αιτωλικού τον οποίο προλαβαίνει να κόψει την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Παλαίρου. Το τίμημα της σωτήριας απόκρουσης του τερματοφύλακα της Παλαίρου ήταν να τραυματιστεί στην φάση αυτή που έμελλε να είναι και η τελευταία της συνάντησης. 




Τέλος να αναφέρουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βαλλιάνος θωμάς του οποίου η διαιτησία ήταν άψογη και επίσης την υπόσχεση των εκπροσώπων των δύο σωματείων να διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των τμημάτων τζούνιορ στο γήπεδο της Παλαίρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου