15 Νοεμβρίου 2011

Διαβούλευση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας για τη παροχή καλύτερων ποιοτικών υπηρεσιών και τη βελτίωση της ζωής των δημοτών, καταρτίζει Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, το οποίο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση ώστε να οριστικοποιηθεί ενσωματώνοντας τις προτάσεις των κατοίκων. 

Ο Δήμος καλεί τον κάθε Δημότη χωριστά καθώς και κάθε φορέα του δήμου να συνδράμει με την αποτύπωση των σκέψεων του για την ανάπτυξη της περιοχής με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που ακολουθεί. 
Έτσι οι πολίτες και οι συλλογικοί φορείς του δήμου μπορούν να διατυπώσουν τη γνώμη τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για όλα τα θέματα του δήμου. Για τα έργα, τις υποδομές, το περιβάλλον, το χωροταξικό σχεδιασμό, την παιδεία, τον πολιτισμό και τη υγεία, την τοπική ανάπτυξη, κ.α. Για κάθε δράση που κρίνουν αναγκαία για την ευημερία του τόπου. 
Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας http://www.anaktorio.gov.gr/ καλούνται να το συμπληρώσουν και να το αποστείλουν με fax στο 2643022556 ή να το παραδώσουν ιδιοχείρως στο γραφείο Δημάρχου. 
Πληροφορίες: 2643360102 γραφείο Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου