19 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (19-11-2011)

 
Η ομάδα προπαίδων του Α.Ο. Παλαίρου αγωνίστηκε σήμερα εντός έδρας (γήπεδο Βόνιτσας) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, του 2ου ομίλου με αντίπαλο την ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου. Η ομάδα της Παλαίρου έφυγε νικήτρια με σκορ 1-0. 




Απολαύσαμε το πρωινό μας βλέποντας δύο τριαντάλεπτα πολύ δυνατού αγώνα και από τις δύο ομάδες. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία μετά την άλλη με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με πολύ πάθος και ιδιαίτερα σκληρές άμυνες. 
Η ομάδα του Ομήρου ήταν πιο δυνατή στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς παίκτες να έχουν αυξημένα σωματικά προσόντα έναντι των παικτών της Παλαίρου. Ωστόσο η ομάδα της Παλαίρου αντιστάθηκε σθεναρά και αρκετά τεχνικά στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. 




Στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο πεντάλεπτο περίπου η ομάδα του Νεοχωρίου πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Παρόλη την πίεση που άσκησε όμως η φιλοξενούμενη ομάδα, η Πάλαιρος ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε στο δεκάλεπτο περίπου να προηγηθεί με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ματσίνγκο, βρίσκοντας η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα καταλήγοντας βασανιστικά στα δίχτυα. 




Η ομάδα του Ομήρου στη συνέχεια έκανε αρκετές προσπάθειες για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και θα μπορούσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.. Πραγματοποιήθηκαν όλες οι αλλαγές και από τις δύο ομάδες. 
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κατσαούνη Βασίλη. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου