10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ (ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ)

3η αγωνιστική του πρωταθλήματος προπαίδων του 2ου ομίλου Αιτωλ/νίας και η αντίστοιχη ομάδα της Παλαίρου φιλοξενήθηκε από τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Παλαίρου με το ευρύ σκορ 5-0.






Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος από πλευράς του Α.Ο. Παλαίρου, με διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου η ομάδα του Αγγελοκάστρου έδειξε σημάδια αντίστασης.
Στο πρώτο ημίχρονο ο χορός των γκολ άρχισε από νωρίς, όταν μόλις στο 4ο λεπτό ο Μαγκανάκης Βασίλης με δυνατό σουτ έφραψε το 0-1 (να σημειώσουμε ότι κατέλαβε μεγάλη προσπάθεια να αγωνιστεί λόγω ίωσης). Τα τέρματα της Παλαίρου διπλασίασε στο 28ο λεπτό ο Τσέλιος Κων/νος με κοντινό σουτ που δεν κατάφερε να συγκρατήσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, 0-2. Αυτό ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.



Στο δεύτερο ημίχρονο το Αγγελόκαστρο κατάφερε για ένα δεκάλεπτο περίπου να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα. Στη συνέχεια η ομάδα της Παλαίρου ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 58ο λεπτό περίπου κατάφερε με πέναλτυ να αυξήσει το δείκτη του σκορ σε 0-3, με τον Ασημάκη Χρήστο. Η Πάλαιρος κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα στο 55ο και 59ο λεπτό (τα ημίχρονα είνα τριαντάλεπτα) με τους Χασακή Πάρη και Στραβοκέφαλο Σταμάτη αντίστοιχα.
Την ομάδα της Παλαίρου για πρώτη φορά κοουτσάρησε ένας παλιός παίκτης του Α.Ο. Παλαίρου, ο Κολοβός Μίμης.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για την άψογη αγωνιστική τους συμπεριφορά.
Άψογη η διαιτησία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου