30 Ιουνίου 2011

Διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κωνωπίνα (30-06-2011)

Πατέρας και γιός τραυματίστηκαν τα ξημερώματα έπειτα από ένοπλη επίθεση σε βάρος τους, στην Κωνωπίνα του Ξηρομέρου. Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του 48χρονου πατέρα, αναζητείται ο δράστης, φόβοι για βεντέτα.
Το επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, στις 05:40 ,μ στο πανηγύρι της Κωνωπίνας, χωριό των θυμάτων και του δράστη. Για ασημάντη  αφορμή υπήρξε παρεξήγηση και ο 23χρονος δράστης πυροβόλησε, μάλλον με περίστροφο κατά του 48χρονου και του21χρονου γιού του, τραυματίζοντας τους, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.
Πατέρας και γιός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο 48χρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Γιάννενα. Οι γιατροί λένε πως διατρέχει κίνδυνο παράλυσης. Αντίθετα, ο 21χρονος γιός του, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι από τα πυρά του δράστη.
Η Αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για την ανεύρεση του, ενώ γίνονται και περιπολίες στο χωριό, αφού υπάρχει ο φόβος της βεντέτας, ενώ δεν αποκλείεται ο 23χρονος να είχε και συνεργούς. Να σημειωθεί πως τόσο η οικογένεια των θυμάτων, όσο και ο δράστης, έχουν απασχολήσει την Αστυνομία, για υποθέσεις ζωοκλοπών. Ο 48χρονος, πριν λίγα χρόνια, είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του συγχωριανούς του στην πλατεία του χωριού και μέχρι πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος.
ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου