27 Ιουνίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.

«Κοίτα τη δουλειά σου», «Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα…» και άλλα τέτοια ακούς από τον κόσμο όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με τα «κοινά». Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι καλό είναι να «κάθεσαι στ’ αβγά σου» και να μην ανακατεύεσαι γιατί θα βγεις ζημιωμένος. 

Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα αρχίζουν και στενεύουν, τα έξοδα αυξάνονται και η Κυβέρνηση αποφασίζει να κάνει κι άλλες περικοπές σε σένα και σε κάθε μικρομεσαίο; «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Πήδημα». «Κάθεσαι στ’ αβγά σου» ή «παίρνεις τα ηνία» και προσπαθείς να αλλάξεις τα πράγματα; 
Κάποιοι θα πουν ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να δεχτείς τα μέτρα. Κακά ναι, αναγκαία όμως. Όχι εγώ και όχι όλοι αυτοί που είναι ένα μήνα τώρα στο Σύνταγμα και λένε σε όλο αυτό που συμβαίνει «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ». 
Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουν εκείνοι εκεί αλλά εμείς εδώ. Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε να αντέξουν και να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους. Κάποιοι από Θεσσαλονίκη ξεκινάνε με τις μηχανές τους για να είναι στις 28/6 στην Αθήνα για τη μεγάλη διήμερη απεργία, άλλοι παίρνουν λεωφορεία και άλλοι απλά είναι εκεί και μαγειρεύουν για όλο αυτό τον κόσμο. 
Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορούμε να στείλουμε τρόφιμα, ρούχα ή ότι άλλο έχουμε διαθέσιμο. Μπορούμε να βοηθήσουμε με τόσους πολλούς τρόπους για να συνεχίσουν τον αγώνα για όλους μας, γιατί αυτό κάνουν, αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. 
Σας καλώ λοιπόν να δώσουμε ότι μπορούμε σε κάποιους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.  

Ευχαριστώ
Ναταλία Ανδριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου