2 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο με αιχμές από τον Ιππικό Σύλλογο Κατούνας

Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει ο Ιππικός Σύλλογος Κατούνας προς τους χιλιάδες επισκέπτες στο 4ο αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, και ταυτόχρονα αφήνει σαφείς αιχμές για τους «λασπολόγους» που κυνηγάνε φαντάσματα του παρελθόντος και γεωγραφικά στίγματα. 

Το μήνυμα του Ιππικού Συλλόγου Κατούνας αναφέρει: 
“Ο Ιππικός Σύλλογος Κατούνας για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποίησε την κεντρική εκδήλωση του (ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΛΟΓΟΥ) την Κυριακή 27 Μαΐου 2012. 
Πάνω από πέντε χιλιάδες και πλέον φίλοι του αλόγου παραβρέθηκαν κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες κοντά μας.....Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλον αυτόν τον κόσμο που αψήφησε την βροχή και βρέθηκε δίπλα μας στηρίζοντας το σύλλογο μας. 
Η παρουσία σας αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που έχουμε αναλάβει να προβάλουμε αυτό το πολύ όμορφο ζώο αλλά και τις ομορφιές του τόπου μας. 
Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια επίθεση λάσπης από μερικούς ανεπάγγελτους κόρακες, που είτε κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ενός σχολίου σε ένα blog και είτε ψάχνουν αφορμές γεωγραφικού προσδιορισμού, λασπολογούν και κατακρίνουν μια προσπάθεια νέων παιδιών να αναδείξουν τον τόπο τους. 
Λυπούμαστε πολύ… θα σας αφήσουμε στο τίποτα που είστε… προχωρούμε μπροστά και εσείς συνεχίστε να κυνηγάτε φαντάσματα του παρελθόντος ή γεωγραφικά στίγματα…”

Ο πρόεδρος
ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWΣ KAI AGRINIOPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου