23 Οκτωβρίου 2012

Παναγιώτης Τσιχριτζής: «Βαρύς ο φετινός χειμώνας για τις επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας αλλά πιστεύω ότι όποιος τον αντέξει θα επιβιώσει»

Την πεποίθησή του ότι το 2013 θα είναι χρονιά ορόσημο για τις επιχειρήσεις του νομού εξέφρασε μιλώντας σήμερα στον AeraFm 99.5 ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής.
Μιλώντας για την κατάσταση στο χώρο των επιχειρήσεων αλλά και του εμπορίου όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, ο κ. Τσιχριτζής επεσήμανε ότι αυτή είναι απόρροια και της οικονομικής κρίσης αλλά και του στρεβλού μοντέλου ανάπτυξης που ακολουθήθηκε τόσο στο νομό όσο και στο σύνολο της χώρας.
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι η σχέση των επιχειρήσεων που κλείνουν με εκείνες που ξεκινούν νέα δραστηριότητα είναι δραματικά υπέρ των πρώτων και σημείωσε με έμφαση ότι το 2013 όσες επιχειρήσεις αντέξουν θα οδηγηθούν στην ανάπτυξη.
Αναφερόμενος στη στήριξή προς τους επιχειρηματίες ο κ. Τσιχριτζής ανέφερε ότι το επιμελητήριο ακολουθεί εδώ και χρόνια εξωστρεφή πολιτική με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων και των επιχειρήσεων της περιοχής ενώ συχνότατες είναι οι εκδηλώσεις που γίνονται ώστε να ενημερωθεί κάθε κλάδος των επιχειρήσεων.
Ακόμη ο κ. Τσιχριτζής μίλησε στον AeraFm 99.5 για το ρόλο των τραπεζών, του ΕΣΠΑ, του αναπτυξιακού νόμου καθώς και για το μέλλον των μεγάλων έργων υποδομής στην Αιτωλοακαρνανία.

Aπό Aerasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου