14 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Τρίτη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον Γ' όμιλο της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας και η ομάδα ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη γειτονική ομάδα του Α.Ο Μοναστηρακίου. 




Οι ομάδες αγωνίστηκαν σε βαρύ γήπεδο λόγω της έντονης βροχής με νικήτρια την νεανική ομάδα της Παλαίρου που κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο καθ' όλα για τις δύο ομάδες. Φάσεις εκατέρωθεν και στις δύο εστίες. Το πρώτο γκολ πέτυχε η γηπεδούχος ομάδα με φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Αποστολάκη Σ. στο 13ο λεπτό. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 25ο λεπτό περίπου με σέντρα από δεξιά και κεφαλιά του Ζέλου Χ. που δεν κατάφερε να συγκρατήσει ο τερματοφύλακας Τσούκας Κ. 1-1 το σκορ του ημιχρόνου.





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 58ο λεπτό έκανε την ανατροπή με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα του Μοναστηρακίου με τον Παπαζώη Α. Η ομάδα του Μοναστηρακίου πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Παλαίρου η οποία θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ...
Διακριθέντες για την ομάδα της Παλαίρου οι: Γαρίδας Ι., Ζήκος Α. και Ζουμής Γ.
Αρκετά καλά η διαιτησία των: Χρέλια Θ., Ντζανή Ε. και Κίτσου Κ.
Νοσηλευτής αγώνα: Ζέρβας Α.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου