1 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ …ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Χθες το βράδυ (31/05) ξεκίνησαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Βόνιτσας, «ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ», μία παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε πολλές περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και όχι μόνο, υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

Η παράσταση χθες ανέβηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Παλαίρου και όπως ήταν φυσικό ο Δήμος θα έπρεπε να μεταφέρει στον χώρο της εκδήλωσης τα απαραίτητα για να διεξαχθεί κανονικά η παράσταση. 
Έτσι, οι υπεύθυνοι απευθυνθήκαν στον Αντιδήμαρχο κ. Στούπα Κωνσταντίνο έτσι ώστε να τους παραχωρήσει το αγροτικό του Δήμου (είναι παρόμοιο με αυτό της φωτό) για την μεταφορά των υλικών. 
Ως προς γενική έκπληξη όμως όλων, ο κ. Στούπας αρνήθηκε να τους το δώσει!!! Ίσως να το χρειάζονταν για να επιστρέψει στην Κατούνα μετά την ολοκλήρωση των ημερήσιων καθηκόντων του στο Δημαρχείο. 
Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει πως τα αυτοκίνητα του Δήμου δεν ανήκουν στους Δημάρχους και στους Αντιδημάρχους για να καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες, αλλά στον Δήμο για να καλύπτει τις ανάγκες των Δημοτών… 
Τελικά η λύση δόθηκε, καθώς όλα όσα χρειάζονταν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση μεταφέρθηκαν στην Πάλαιρο με αυτοκίνητο ιδιώτη!!! για το οποίο ενήργησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βόνιτσας, κ. Νικόλαος Καλογεροπάνος να βρεθεί. 
Ας ελπίσουμε και επειδή οι μέρες που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου πλησιάζουν, να μην έρθουν και πάλι στα αυτιά μας ανάλογα περιστατικά….

ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

2 σχόλια:

  1. Η προεκλογική περίοδος για κάποιους φαίνεται ότι άρχισε και για λόγους δεοντολογίας καλό θα είναι όταν υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται επώνυμα σε άτομα να διασταυρώνονται πριν αναρτηθούν. Σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση στο διαδίκτυο που αφορά την χρήση δημοτικού αυτοκινήτου σαν άμεσα εμπλεκόμενος οφείλω να περιγράψω τα πραγματικά γεγονότα:
    Το πρωί της παρασκευής μου τηλεφώνησε η υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας και μου ανέφερε ότι από το πατάρι της σκηνής λείπουν μερικές σανίδες. Παρόμοιες υπήρχαν στο Δημαρχείο της Κατούνας. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Αντιδήμαρχο κύριο Στούπα και του ζήτησα αυτοκίνητο για την μεταφορά. Επειδή όμως το ημιφορτηγό που αναφέρεται ήταν σε διατεταγμένο υπηρεσιακό δρομολόγιο κανονίσαμε να πάρω εγώ ο ίδιος το ημιφορτηγό των υδραυλικών και να μεταφέρω τις σανίδες από την Κατούνα στον χώρο εκδηλώσεων στην Πάλαιρο.
    Ούτε αντίρρηση από τον Αντιδήμαρχο υπήρξε όπως ψευδώς γράφτηκε ούτε ιδιωτικό αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε.
    Νίκος Καλογεροπάνος
    Πρόεδρος Δ.Κ. Βόνιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση του AMBRAKIKOS NEWS στον Πρόεδρο της Βόνιτσας για την χρήση δημοτικού αυτοκινήτου

    Λάβαμε πριν από λίγο την απάντηση του site AMBRAKIKOS NEWS στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Νίκο Καλογεροπάνο, σχετικά με τη χρήση δημοτικού αυτοκινήτου (Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας), σαν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης.
    Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής:

    Θέλαμε λοιπόν και εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε τα εξής πάνω στην συγκεκριμένη ανακοίνωση:
    1.-Γράψαμε εμείς πουθενά ότι πήρε ο κ. Καλογεροπάνος τηλέφωνο τον κύριο Στούπα; Μήπως ο κύριος Καλογεροπάνος δεν γνωρίζει ότι πριν ή μετά το δικό του τηλεφώνημα ο κύριος Στούπας είχε μιλήσει με άλλον παράγοντα του Δημαρχείου και του είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να στείλει το αυτοκίνητο στην Κατούνα;
    2.-Θα μπορούσαν να μας πουν σε ποια διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονταν το αυτοκίνητο την συγκεκριμένη ώρα από την στιγμή που όλες οι δημόσιες υπηρεσίες την συγκεκριμένη ώρα είναι κλειστές;;;........



    3.-Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί ο κ. Στούπας Κ. για να πηγαινοέρχεται από την Κατούνα στην Βόνιτσα ή όχι; Αυτός είναι ο ρόλος των δημοτικών αυτοκίνητων;
    4.-Σε καμία περίπτωση το site μας δεν πρόκειται να μπει σε προεκλογικά παιχνίδια και η προεκλογική περίοδος ουδόλως μας αφορά. Εμείς πάντα με συνέπεια και αντικειμενικότητα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας για τα όσα καλά αλλά και άσχημα συμβαίνουν στον Δήμο μας. Αν εσείς έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε διάφορα site για να εξυπηρετείτε τα δικά σας συμφέροντα είναι δικαίωμά σας. Άλλωστε αυτό έχει δείξει το παρελθόν.


    Υ.Γ. Καλό θα ήταν η ανακοίνωση της διάψευσης να είχε σταλεί στο e mail του site μας και όχι μόνο σε άλλους παραλήπτες καθώς η διάψευση αφορούσε δικό μας δημοσίευμα. Αν δεν γνωρίζετε το e mail του site μας μπορείτε να το καταχωρήσετε στις επαφές σας: amvrakikosnews@gmail.com. Απλό είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή