1 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΥΡO

Εδώ και μερικές ημέρες στήθηκαν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας, την Ελευθερίου Βενιζέλου, οι πινακίδες που απαγορεύουν την διέλευση και κατευθύνουν τα αυτοκίνητα προς άλλη πλευρά της Βόνιτσας. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι πινακίδες από την πλευρά της Ελευθερίου Βενιζέλου που ξεκινούν τα εμπορικά μαγαζιά, δεν έχουν κανένα ρόλο και καμία χρησιμότητα αυτή την στιγμή αφού έργο σήμερα δεν εκτελείται και γενικά τις προηγούμενες ημέρες δεν είδαμε κάτι που να χρήζει πινακίδες απαγόρευσης. Οι πινακίδες αυτές δεν υπολογίζονται πλέον και από τους πολίτες αφού περνούν κανονικά από το δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι μπλοκάρουν λίγο τα αυτοκίνητα σε αυτά τα σημεία όταν υπάρχει κίνηση. 
Φυσικά κανείς δεν έχει μεριμνήσει να τις βγάλει ή αν συντρέχει λόγος να κλείσουν πραγματικά τον δρόμο. 
Αυτές οι πινακίδες φωτογραφίζουν με τον καλύτερο τρόπο την αδιαφορία ορισμένων για την πόλη της Βόνιτσας 
Αυτές οι πινακίδες μαζί με την σημερινή μεσημεριάτικη διακοπή του νερού (έχουν πυκνώσει πάλι τώρα τελευταία) μας δικαιώνουν αφού το amvrakikosnews και τα Ακαρνανικά Νέα είχαν τονίσει κάποτε ότι τα έργα θα ταλαιπωρήσουν και άλλο τους πολίτες. Είχαμε τονίσει ότι οι πινακίδες αυτές , οι διακοπές νερού και τα σπασίματα των δρόμων θα αρχίσουν πάλι. 


Επειδή εδώ και μερικούς μήνες φωνάζαμε και τα γράφαμε ,ορισμένοι υπεύθυνοι του Δήμου μας είπαν γραφικούς . Τώρα τι έχουν να πουν. Μάλλον τίποτα γιατί έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος της Βόνιτσας τους έχει γυρίσει την πλάτη γιατί απλά, καταστράφηκε και συνεχίζεται να καταπατιέται η ποιότητα ζωής τους. 
Δυστυχώς μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε πολλές ξεκάρφωτες πινακίδες που κάποιοι (από την στιγμή που τέλειωσε η χρησιμότητά τους ) βαριούνται να τις βγάλουν. Αυτό το καλοκαίρι τα σκαψίματα και οι λακκούβες θα είναι και πάλι έντονες και δυστυχώς θα υπάρχουν κάποιες ημέρες που θα πούμε απροειδοποίητα το νερό

ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου