17 Μαρτίου 2014

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης: Φτάνει πια κ. Φερεντίνο.

Επιμένει ο κ. Φερεντίνος στις «φωτοβολίδες του» μέσω του διαδικτύου. Τόση πια ένδεια θέσεων και σχεδιασμού; Ας κάνει υπομονή, θα του στείλουμε το πρόγραμμα του δικού μας συνδυασμού, μήπως αντλήσει καμμιά ιδέα.

Στη περιβόητη «συνάντηση εργασίας» παρουσιάστηκαν 5-8 άτομα από τους 500 και πλέον εν δυνάμει ενδιαφερόμενους. Κανένας από τον συνδυασμό του.  Δηλαδή, ακυρώθηκε από τους ίδιους. Ας σταματήσει λοιπόν τέτοιες αποτυχημένεςπροσπάθειες για να αποδείξει το ενδιαφέρον του για το δήμο, μετά τρισήμιση χρόνια απουσίας. Ο δημότης σας έμαθε καλά.

Πότε θα κατανοήσει ο υποψήφιος δήμαρχος ότι οι συνδυασμοί κρίνονται ο καθένας ξεχωριστά για το σχέδιο , το πρόγραμμά του και τις ικανότητες των προσώπων που τον υποστηρίζουν,για να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα; Σε ποια χώρα, σε ποια πολιτική αναμέτρηση αντελήφθηκε κάτι ανάλογο με τη πρότασή του ; Και μάλιστα προεκλογικά; 

Η Συμμαχία Προσφοράς δεν συμμετέχει ως συνδυασμός, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, και θα είναι απώλεια για το δήμο, κρίνοντας το θετικό έργο της ως αντιπολίτευση.  Επομένως δεν θα μπορεί να υπηρετήσει καμία «πιθανή αλλά και κρίσιμη δράση» που θα αποφασισθεί. Ποιος λοιπόν κινεί τα νήματα και για ποιό σκοπό, επικαλούμενος τη Συμμαχία Προσφοράς ;

Στη «συνάντηση εργασίας» μόνο ο αποχωρών συνδυασμός είχε προτάσεις ; Ο ίδιος και ο συνδυασμός του δεν έχουν καμμία πρόταση για το μέλλον του τόπου;

Ο απολογισμός του έργου είναι ευθύνη του κ. δημάρχου. Γιατί ο φιλόδοξος διάδοχος υποψήφιος δεν σέβεται τις καθορισμένες διαδικασίες ; Τα παιχνίδια εκλογικών σκοπιμοτήτων  με τους θεσμούς εμείς τα αποκηρύσσουμε.Το επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά ότι τέτοιου είδους δράσεις απαιτούν σοβαρό σχεδιασμό, χρόνο και χώρο.  Σε «φωτοβολίδες» που γελοιοποιούν τις διαδικασίες και δεν σέβονται το δημότη , εμείς δεν συμμετέχουμε. Τελεία και παύλα.

Ως αντιπολίτευση, υποβάλαμε προτάσεις και βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε, γιατί αυτή ήταν η ευθύνη μας. Για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, άσχετες με τη προκοπή του τόπου, είχατε τα αυτιά σας κλειστά.
Τονπαραμπέμπουμε στην απάντηση μου την 17 Φεβρουαρίου 2014 , στην έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους σας και τη προχειρότητα της πρότασής σας, Κατανοώ την ανυπαρξία των οραμάτων του και του σχεδιασμού του για τον Δήμο, που ήδη απέδειξε τα 3 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου. Κατανοώ επίσης τη σημερινή αγωνία του να πει κάτι.
Εμείς σήμερα έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στο μέλλον,  με σκοπό να δώσουμε όσο μπορούμε ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και προπάντων ένα όραμα για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Με εκτίμηση προς όλους τους συνυποψήφιους μου
Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου