10 Ιανουαρίου 2015

ΑΟΠ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 5-2 (ΠΑΙΔΩΝ)

Πέμπτη (5η) αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας και ο ΑΟ Παλαίρου φιλοξενήσε τον Πανλευκάδιο. Πολύ ωραίο παιχνίδι από τους παίδες και των δύο ομάδων, πλούσιο σε φάσεις και καταπληκτικά τέρματα.






Η Πάλαιρος μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε από την αρχή να θέλει τη νίκη του παιχνιδιού. Έτσι, μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από κερδισμένη κόντρα στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής ο Τριαντακωνσταντής Γεώργιος με καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στη απέναντι γωνία της εστίας του Πανλευκάδιου ανοίγοντας το σκορ για την Πάλαιρο. Στο 10ο λεπτό ο Μαγκανάκης Βασίλειος από την Πάλαιρο έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα του Πανλευκάδιου γράφοντας το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 18ο λεπτό πάλι ο ίδιος παίκτης από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά έγραψε το 3-0 για την Πάλαιρο στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυθεί πάλι στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. Στο 23ο λεπτό ο Τριαντακωνσταντής Ελευθέριος κέρδισε πέναλτι για την Πάλαιρο σε ανατροπή του, το οποίο εκτέλεσε ο Μαγκανάκης Βασίλειος και με εύστοχο πλασέ στην αριστερή γωνία διαμόρφωσε το 4-0 για τους γηπεδούχους. 





Ο Πανλευκάδιος τότε φάνηκε να ξυπνάει και να αντιδρά πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 30ο λεπτό κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά αστόχησε με άουτ. Στο 32ο λεπτό όμως με καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δευτεραίος Παναγιώτης μείωσε σε 4-1. Στο 34ο λεπτό και πάλι σουτ από τον Πανλευκάδιο απέκρουσε σωτήρια ο Σιδεράς Θωμάς για την Πάλαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανλευκάδιος έδειξε να ανακάμπτει και πίεσε σθεναρά την Πάλαιρο σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Έτσι στο 9ο λεπτό της επανάληψης κεφαλιά από κόρνερ για τους φιλοξενούμενους κατέληξε άουτ. Στο 11ο λεπτό της επανάληψης κοντρόλ και σουτ  από παίκτη του Πανλευκάδιου και εκπληκτική απόκρουση του Σιδερά σε κόρνερ. Στο κόρνερ που εκτελείτε κεφαλιά μόλις άουτ για τον Πανλευκάδιο. Σφοδρή αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους στο 17ο λεπτό της επανάληψης και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί γάμα του Σιδερά, γράφει το 4-2 ο Φερεντίνος Δημήτριος. Ο Πανλευκάδιος συνέχισε να πιέζει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει 3ο τέρμα που θα έβαζε φωτιά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Έτσι στο 28ο λεπτό ο Μαγκανάκης Βασίλης βρέθηκε απέναντι από τον Βανιώτη Δ. και με πλασέ έγραψε το τελικό 5-2.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για το παιχνίδι τους και το FAIR PLAY.
Άψογη η διαιτησία των κυρίων: Πάτση Ι., Λάζαρη Γ. και Σίσκου Α.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου