9 Ιανουαρίου 2015

H Ελισσάβετ Δ. Λίτου από την Πάλαιρο Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας



Φίλες και φίλοι,
Στις προσεχείς εκλογές αποφάσισα να δώσω τη μάχη μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά γιατί αυτά τα δύσκολα χρόνια που όλοι είμαστε συνεχώς απέναντι σε διλήμματα και δύσκολες επιλογές πρέπει να τελειώσουν.

Στη ζωή μας να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να μην παραδώσουμε την Ελλάδα μας σε δυνάμεις ανευθυνότητας. Οφείλουμε στα παιδιά μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον . Πρέπει όλοι μαζί να σκεφτούμε, να συζητήσουμε και με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και ρεαλισμό να απαντήσουμε στο ποιος μπορεί να δώσει λύσεις και διέξοδο στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προσωπικά θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου να δοθούν ξεκάθαρες λύσεις και προπαντός το δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν την αλήθεια. 

Σας ζητώ να προχωρήσουμε μαζί σε αυτή τη μεγάλη συστράτευση στην προσπάθεια να διορθωθούν οι αδικίες και να αλλάξει η χώρα χωρίς να ισοπεδωθεί. Η περιφέρειά μας έχει σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις και έχει ανάγκη από εκπροσώπους που μπορούν να δώσουν λύσεις και να πετύχουν εκεί που οι άλλοι απέτυχαν. Ζητώ την ψήφο σας για αναλάβω με ευθύνη και συνέπεια αυτόν το ρόλο και να φανώ χρήσιμη στους πολίτες του τόπου μας και όλης της χώρας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 σας καλώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία.
Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε ως εκπρόσωπο μιας ανανεωμένης ομάδας με εντολή για αλήθεια και ευθύνη.
Για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ_
Με εκτίμηση

Ελισσάβετ Δ. Λίτου
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας 

Η Ελισσάβετ Λίτου, 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, με καταγωγή από αγροτική οικογένεια.
Είναι Πτυχιούχος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και Πτυχιούχος Σχολής Λογιστικής.
Δραστηριοποιείται στον Τουριστικό Κλάδο ως Τουριστικός και Ναυτικός Πράκτορας.
Είναι εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωσης) Ναυτικών Πρακτόρων και Χρηστών Λιμένων.
Παράλληλα από το 1999 έως και σήμερα είναι συνεργάτης – ερευνήτρια σε εταιρείες δημοσκοπήσεων και διεξαγωγής ερευνών καθώς και στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Αυτή της η απασχόληση την έφερε σε άμεση επαφή με τους κατοίκους και τα προβλήματα της χώρας αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας.

Από http://oiapenadi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου