3 Μαΐου 2015

Παράδοση εγγράφου στη Διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου για εκλογή νέου Δ.Σ.

Πρώην παίκτης του Α.Ο. Παλαίρου, ως εκπρόσωπος κίνησης φιλάθλων του Α.Ο. Παλαίρου, παρέδωσε στον πρόεδρο Δάγλα Ν. Δημήτριο του Α.Ο. Παλαίρου το παρακάτω έγγραφο...



Απάντηση Δ.Σ. Α.Ο. Παλαίρου
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαίρου χαιρετίζει το ενδιαφέρον των παραπάνω αναφερομένων φιλάθλων για την ενασχόλησή τους με τα αθλητικά δρώμενα του ομίλου μας και ευελπιστεί στην συμμετοχή πολύ μεγαλύτερου αριθμού φιλάθλων σε αυτά.
Επίσης έχει να αναφέρει τα εξής:
Οι αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. θα διεξαχθούν κανονικά όπως ορίζει το ανανεωμένο καταστατικό του ομίλου και με δημοκρατικές διαδικασίες όπως προβλέπεται.
Αυτή τη χρονική διάρκεια διεξάγεται το πρωτάθλημα της προπαίδων και φυσικά υπάρχουν ακόμη ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις που αναγκάζουν το Δ.Σ. να είναι απασχολημένο με αυτές.
Το καταστατικό ορίζει ότι η θητεία του παρόντος Δ.Σ. λήγει στις 31 Ιουλίου ανεξάρτητα από την ημερομηνία εκλογής του και μετά από τρία έτη.
Ωστόσο το Δ.Σ. προτίθεται να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες πριν την παραπάνω ημερομηνία με την παραίτησή του, ώστε να διευκολύνει το νέο Δ.Σ. να οργανώσει καλύτερα το έργο του.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Δάγλας Ν. Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου