2 Ιανουαρίου 2016

Τέλος ο Βασίλης Σώζος παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος- Στη θέση του η Παναγιώτα Πανταζή

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ακτίου Βόνιτσαςκατέθεσε ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος, Βασίλης Σώζος, 15 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προκαλώντας την πρώτη μεγάλη απώλεια σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για τη δημοτική Αρχή του Γιώργου Αποστολάκη.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Σώζος, που ωστόσο παραμένει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε οριστεί ως Αντιδήμαρχος για το διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2014 (όταν ανέλαβε καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή) έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017 και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, έλαβε 916 σταυρούς και εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του Δήμου από την παράταξη του Γ. Αποστολάκη. Πάντως οι λόγοι παραίτησης του Β. Σώζου δεν έγιναν γνωστοί.
Η παραίτηση του Βασίλη Σώζου η οποία υποβλήθηκε στις 18-12-2015, έγινε επίσημα Δεκτή, από το δήμαρχο Γ. Αποστολάκη και η σχετική απόφασηδημοσιεύτηκε χθες στη Διαύγεια και παράλληλα ορίστηκε νέα αντιδήμαρχος η Παναγιώτα Πανταζή.
Η Παναγιώτα Πανταζή ορίζεται Αντιδήμαρχος, με αντιμισθία, για το υπόλοιπο της θητείας ήτοι από 1/1/2016 μέχρι 28/2/2017 και αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες θεμάτων Παιδείας, Πολιτισμού, ύδρευσης, κ.α. 
Να τονίσουμε ότι η παραίτηση από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Β. Σώζου, είναι μία σοβαρή απώλεια για τον Δήμαρχο Γ. Αποστολάκη, αφού ο Βασίλης Σώζος ήταν πολύ ενεργός στα κοινά, με κοινωνικές ευαισθησίες, έμπειρος στη τοπική αυτοδιοίκηση, με διοικητική εμπειρία, με οργανωτική ικανότητα, δημιουργική σκέψη και άριστη γνώση όλων των θεμάτων του Δήμου.











ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου