22 Φεβρουαρίου 2014

Βάσω Νταλταγιάννη: Να σταματήσουν τα προεκλογικά παιχνίδια σε βάρος του Συλλόγου «Γέφυρες στο Κόσμο»

 «Σταματήστε τα παιχνίδια με τις Γέφυρες σεβαστείτε την κατάθεση ψυχής όλων όσων έχουν καταφέρει τόσα πολλά»… Ξέσπασμα οργής για την κατάθεση ψυχής που έχουν κάνει τα μέλη και οι φίλοι των Γεφυρών βλέπουμε στα σοσιαλ μιντια όλη την προηγούμενη εβδομάδα. 
 
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θέση που πήρε η Βάσω Νταλταγιάννη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού. Αναλυτικά η Βάσω έγραψε: ''Πολλοί θα πουν ότι δεν δικαιούμαι ή δεν πρέπει να μιλήσω, εγώ όμως θα το κάνω γιατί λειτουργώ πάντα συναισθηματικά.  
 Βλέπω τον πόλεμο που ξέσπασε ενάντια στις Γέφυρες, να προσπαθούν να απομονώσουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι της δράσης του κ να μη βλέπουν το σύνολο του έργου του κ θέλω να φωνάξω ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΣΥΧΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ
Δεν ήθελα ποτέ να φαίνομαι και δε θέλω ούτε ένα ευχαριστώ για τα λίγα που ίσως έχω προσφέρει.
Ξέρω ότι όλοι μας που δουλέψαμε (κι εγώ πιο λίγο από αλλους) το κάναμε για να δώσουμε και να πάρουμε λίγη χαρά απ την προσφορά μας στον τόπο μας και κυρίως στα παιδιά μας, να ξεφύγουν κι αυτά κι εμείς απ τη μιζέρια που μας έχουν καταδικάσει, να τους δώσουμε τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με άλλους τόπους και ανθρώπους.
Το κέρδος μας ήταν αυτή η χαρά της επαφής, της φιλοξενίας, αυτό το πανηγύρι που γινόταν κάθε φορά που έρχονταν τα παιδιά των άλλων χωρών στην πόλη μας, αυτή η χαρά στα μάτια των παιδιών μας..
Αν αυτό είναι έγκλημα χτυπήστε εμάς ..μην στερείτε όμως από τα παιδιά μας αυτή τη δυνατότητα. Ο Γέφυρες πρέπει να επιβιώσουν κι εμείς που τις πονέσαμε θα τις υπερασπιστούμε.''
-Μην κάνετε προεκλογικό αγώνα στις πλάτες κανενός. Σταματήστε να πετάτε λάσπη μπροστά από τον ανεμιστήρα δεν έχετε καταλάβει ότι γυρίζει πάνω σας?
-Οι Γέφυρες προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και κάνουν γνωστή την Βόνιτσα σε όλη την Ευρώπη.
-Ντροπή να μιλάνε αυτοί που λένε πάντα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ χωρίς να ξέρουν καν την πρόταση.
-Ντροπή να χτυπούν τον μόνο σύλλογο που διαφημίζει την Βόνιτσα και δεν καπηλεύεται πολιτικά όπως όλοι οι άλλοι.   
  
Από http://vonitsaonline.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου