14 Φεβρουαρίου 2014

Φερεντίνος Ευθύμιος: πρόσκληση για συνεργασία με τους υποψηφίους δημάρχους του δήμου Ακτίου-Βόνιτσα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσα  Φερεντίνος Ευθύμιος  με ανακοίνωση του προσκαλεί όλους τους   υποψηφίους δημάρχους     και  δημοτικές παρατάξεις  σε κοινή συνάντηση για να συζητήσουνε, για  έργα και δράσεις, που θα δεσμεύουν όλους , από την επομένη  ημέρα των Δημοτικών Εκλογών  Η συνάντηση ορίζεται Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 βρίσκουν και τον Δήμο μας στην δύνη της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλη την χώρα τα τελευταία χρόνια.

Οι δημότες μας βιώνουν καθημερινά την αβεβαιότητα, την ανέχεια, την ανεργία. Η νεολαία μας αναζητάει με αγωνία  προοπτική και ελπίδα για να παραμείνει στον τόπο μας. Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος (ανθρώπων και μηχανισμών) που οδηγεί την χώρα στο χείλος του γκρεμού είναι κυρίαρχη και ως συνέπεια έχει την αδιαφορία, την απόγνωση και την απελπισία μεγάλου μέρους των δημοτών μας, ακόμα και για το μέλλον του τόπου μας.
Φίλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιου Δημοτικοί Άρχοντες των εκλογών του Μαΐου, προσωπικά πιστεύω ότι οι διαπιστώσεις και οι ανησυχίες αυτές είναι και δικές σας. Πιστεύω επίσης ότι όλοι μας, οι ασχολούμενοι με τα κοινά στο Δήμο μας, αναζητούμε τρόπους και μέσα συμπαράστασης προς τους δημότες μας και δημιουργία ελπίδας και προοπτικής για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.
Με τις σκέψεις αυτές κατά νου και εν όψει εκπόνησης των Δημοτικών μας προγραμμάτων για τις Δημοτικές Εκλογές, προτείνω και σας παρακαλώ για την συμμετοχή σας σε κοινή συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητήσουμε και αναζητήσουμε τρόπους, έργα και δράσεις, που θα δεσμεύουν όλους μας, από την επομένη των Δημοτικών Εκλογών, ώστε από κοινού, η όποια νέα Δημοτική Αρχή και η όποια νέα Αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να δώσουν την μάχη της ανάπτυξης, της ελπίδας και της προοπτικής στο Δήμο μας ομονοώντας από τώρα σε ένα κοινά ομόφωνα συμφωνημένο ειδικό πρόγραμμα δράσεων.
Η συνάντηση ορίζεται Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Βόνιτσα 13 Φεβρουαρίου 2014
Με εκτίμηση

Φερεντίνος Ευθύμιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου